Yunak’taki bilim fuarına, ilgi yoğundu

Yunak’taki bilim fuarına, ilgi yoğundu

Yunak İlçesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde düzenlenen Bilim Fuarında öğrencilerin tasarımları ve yaptığı paletli kepçe, kuluçka makinesi ve diğer projeler ziyaretçilerin dikkatine çekerken, fuara ilgi yoğundu

Bilim Fuarının açılışına Yunak Kaymakamı Fatih Cıdıroğlu, Belediye Başkanı Abdullah Emre Demirhan, Kurum müdürleri, okul yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler ve yunak halkı katıldı.  Yunak Kaymakamı Fatih Cıdıroğlu Bilim Fuarının açılışında yaptığı konuşmasında, Kaymakamlık olarak öğrencileri her türlü katkıyı yaptıklarını belirterek, “Öğrencilerimizi kendi imkanlarıyla birbirinden güzel yaptığı tasarımlar, güneş enerjisiyle uzaktan kumanda ile hareket eden paletli kepçe, Elektrik Bölümünde öğretmen ve öğrencilerin yapmış oldukları buzdolabından dönüştürülen kuluçka makinesini ve diğer projelerinden dolayı kutluyorum. Öğrencilerimizin bu projelerine maddi ve manevi olarak destek verenlere de teşekkür ediyorum. Yunak Kaymakamlığı olarak bundan sonra öğrencilerimizin atölyelilerdeki bazı iş makinelerini de kullanarak yapacaklara projelere maddi ve manevi katkı sağlayanlara teşekkür ederek, bundan sonrada yapılacak olan projelerde her türlü katkıyı sağlayacağız” dedi. 
Yunak Belediye Başkanı Abdullah Emre Demirhan’da öğrencilerin başarılarından dolayı mutlu olduklarını kaydederek, “İlçemiz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesindeki öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz yapmış oldukları tasarımlar ve projeler gerçekten bizleri mutlu etti. Bu çalışmalarından dolayı öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve emeği geçenleri tebrik ediyorum. Yunak ilçemizde belediye olarak öğrencilerimizin ve okullarımızın her türlü ihtiyaçlarını gidermeye çalışıp, eğitime elimizden gelen katkıyı vermeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.  
Konuşmaların ardından Yunak Kaymakamı Fatih Cıdıroğlu ve Belediye Başkanı Abdullah Emre Demirhan birlikte öğrencilerin projelerini inceleyerek, başarılarının devamını diledi.

resim768.jpgyunak’taki-bilim-fuarina,-ilgi--(3).jpgyunak’taki-bilim-fuarina,-ilgi--(4).jpg