Yunak’ta Okuma yazma Kurslarına  Yoğun İlgi

Yunak’ta Okuma yazma Kurslarına Yoğun İlgi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan tarafından başlatılan okuma ve yazma seferberliğine Yunak’ta yoğun ilgi görüyor

Yunak Kaymakamı Fatih Cıdıroğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü A. Barbaros Topaloğlu okuma-yazma seferberliğini başlatmıştı. Kaymak Cıdıroğlu okuma yazma kurslarının devam ettiği okulları ziyaret etti. Ziyaretinde  Okuma ve yazma seferberliğinden dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’a, teşekkür eden  kursiyerler okuma ve yazmayı öğrenmenin heyecanını yaşadıklarını söyledi. Kaymakam Fatih Cıdıroğlu Okuma ve yazma öğrenmeye gelen vatandaşlara başarılar dileyerek  eğitim gören kursiyerlerin   heyecanına ortak oldu. 
Okuma ve yazma seferberliğiyle ilgili açıklamalarda bulunan Kaymakam Fatih Cıdıroğlu  “Ülkemiz genelinde okuma ve yazma seferberliği zaman zaman yapılıyordu ama şuanda en kapsamlı okuma ve yazma seferberliği Cumhurbaşkanımızın eşi Emine Erdoğan hanım efendinin başkanlığında başlatmış bulunuyoruz.   Bizlerde Yunak Kaymakamlığı  olarak bu okuma ve yazma kurslarına   İlçe Milli eğitim müdürümüz ile birlikte ilk günden beri  önem veriyoruz’’ dedi. Okumanın mutluluğunu yaşadığını belirten Kursiyerler  ise, “Okuma ve yazmaya çok merakım vardı. Hep diyordum ki öğreneyim ama bir türlü öğrenemiyordum. Hep gazetelere bakıyordum ve televizyonlardaki harflere bakıyordum. Buraya geldim çok memnun oldum, Allah hepinizden razı olsun. Şimdi, A,B,C’yi öğrendim, yazmayı da yeni yeni öğrenmeye başlıyorum. Çok şükür okumayı öğrendim” ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi

resim76549-001.jpg

yunak’ta-okuma-yazma-kurslarina--yogun-ilgi-(3).jpg

yunak’ta-okuma-yazma-kurslarina--yogun-ilgi-(4)-001.jpg

yunak’ta-okuma-yazma-kurslarina--yogun-ilgi-(5)-001.jpg