Yunak’ta iftar ve Kadir gecesi coşkusu

Yunak’ta iftar ve Kadir gecesi coşkusu

Büyükşehir Belediyesi ve Yunak Belediyesi işbirliğiyle Yunak meydanında düzenlenen iftar programı kadir gecesinin manevi duygusu içerisinde Yunak’lılar birlikte iftar ettiler.

 

İlçe meydanında düzenlenen program ilahiler ve sema gösterileri ile başlanırken  düzenlenen programa, Yunak Kaymakamı Fatih Cıdıroğlu, Yunak Belediye Başkanı Abdullah Emre Demirhan eski  Milli Eğitim Bakan yardımcısı ve AK Parti Konya Milletvekili Adayı Orhan Erdem,  MHP Konya Milletvekili Adayı  Avukat Salih Akça, AK Parti İlçe Başkanı Tahir Kuru  İlçe protokolü ve  çok sayıda vatandaş katıldı. Programda konuşan Yunak Belediye Başkanı Abdullah Emre Demirhan, katılımcılara teşekkür ederek, kadir gecelerini kutlayan Başkan Abdullah Emre  Demirhan sözlerine şöyle devam etti ; “Ramazan ayı rahmet ve bereket ayıdır. Bugünde Allah’a hamdolsun binlerce kişilik sofralarımızda  birliğimiz beraberliğimiz ve  kardeşliğimizin göstergesidir. Hemşerilerimle  aynı bugün olduğu gibi ilelebet kıyamet birliğimizi var etsin daim etsin inşallah. Önümüzdeki 24 Haziran seçimlerine değinmek istiyorum. 24 Haziran’da Türkiye’de yine bir demokrasi bayramı yaşanacak. Ülkemizi yönetecek Cumhurbaşkanımız ve kanunları çıkartacak milletvekillerimiz birlikte seçeceğimiz bir seçim olacak. Allah şimdiden seçimlerimizi hayırlı mübarek eylesin. Biz Yunak olarak bugüne kadar AK Parti Belediyeciliğini AK Parti yönetimini sizlere elimizden geldiğince yapmaya çalıştık. Yollarımızı, altyapı ve kanalizasyon çalışmalarımızın şuan yüzde 90’nını tamamladık. İnşallah bu yaz kalan çalışmaların hepsini tamamlayacağız. Eğitim çalışmalarımızdan dolayı Milli Eğitim Bakan Yardımcımız Orhan Erdem’e çok teşekkür ediyorum” dedi.

Programda konuşan, AK Parti Konya Milletvekili adayı Orhan Erdem de konuşmasında,  vakit Türkiye Vakti Vakit Konya Vakti Vakit Yunak Vakti diye sloganımızla seçim çalışmalarına  devam ediyoruz. İnşallah buradan sandıkları yüzde yüze yakın oranlarla değerli cumhurbaşkanımızı dünyaya karşı güçlendirmek için tek millet tek vatan tek bayrak tek devlet için güçlü bir oyla seçeceğiz. Sizlerle inşallah Cumhur ittifakı olarak Cumhurbaşkanımıza tek listede her iki partide kendi çalışmalarıyla adaylarına oy isteyecek. AK Parti olarak yaptıklarımız yapacaklarımızın garantisidir diyoruz. Güçlü desteklerinizi bekliyoruz. 2011’den bu yana hem ülkeyi kalkındırdık hem dış güçlerle uğraştık. Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki iktidarımız tüm bu sıkıntılara rağmen Türkiye’yi dünyada en hızlı büyüyen ülke yapmayı da başardı. Bunları 16 yıldır AK Parti yaptı inşallah daha iyisini de yapacak” diyerek konuşmasını tamamladı.

 

MHP Konya Milletvekili adayı Salih Akça ise “Bilindiği üzere 24 Haziran 2018 günü ülkemizin milletimizin devletimizin birliğini ve bütünlüğünü ilgilendiren çok önemli bir seçim yapılacaktır. Türkiye’yi bölmeye çalışan dış mihraklar özellikle FETÖ denen hain örgütü kullanarak 15 Temmuz 2016 tarihinde bir darbe girişiminde bulunmuştur. Daha sonra ortaya çıkan Yeni Kapı ruhuyla Milliyetçi Hareket Partisi AK Parti hükümetine yoğun bir destek vermeye başlamıştır. Başlatılan bu destek sayesinde AK Parti hükümetleri bu şer odaklarına karşı etkili mücadelede bulunmuştur. Bu bağlamda Terörle mücadele eden askerlerimizden ve emniyet güçlerimizden dualarını esirgememenizi diliyorum” ifadelerini kullandı.