Yunak ilçe Emniyet Amiri Kaymakam Fatih Cıdıroğlu'nu Ziyaret Etti

Yunak ilçe Emniyet Amiri Kaymakam Fatih Cıdıroğlu'nu Ziyaret Etti

Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 173. yıl dönümü nedeni ile Yunak İlçe Emniyet Amiri Ufuk Başlık ve emniyet personelinden oluşan bir heyetle İlçe Kaymakamı Fatih Cıdıroğlu’nu makamında ziyaret etti.

Kaymakam Fatih Cıdıroğlu  173. Kuruluş yılını kutlayan emniyet teşkilatının 10 Nisan Polis Günü'nü ve Polis Haftasını Polis ve  aileleri ile birlikte kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaret sırasında  İlçe Emniyet Amiri Ufuk Başlık  Polis Haftası etkinlikleri hakkında Kaymakam Cıdıroğlu’na  bilgi verdi.

Vatandaşların can ve mal güvenliğini korumak için 24 saat görev yapmaya devam edeceklerini belirten Yunak İlçe Emniyet Amiri Ufuk Başlık; "Polis teşkilatı olarak yaptığımız her türlü çalışmamıza verdiğiniz desteğinizi hep arkamızda hissettik. Bu bize güven ve cesaret veriyor. Ortak paydamız Yunak’ı daha da ileriye götürmek için çalışmalarımız devam edecek. "dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Fatih Cıdıroğlu; "Türk Polis Teşkilatımız milletimizin can ve mal güvenliği için gece gündüz demeden çalışıyor, gerektiğinde canını feda etmekten çekinmiyor. Yunak’ta da  polis teşkilatımız çalışmalarını başarı ile sürdürüyor. Emniyet Teşkilatı personeline görevlerinde başarılar ve aileleri ile birlikte sağlıklı uzun ömürler dilerim’’ dedi

Konuşmasının son bölümünde Türkiye Cumhuriyeti'nin ne pahasına olursa olsun terörle mücadeleye devam edeceğini ifade eden Kaymakam Cıdıroğlu; "Bugüne kadar böyle olmuştur, bundan sonra da aynı kararlılıkla yoluna devam edecektir. Bunu herkesin  bilmesi  lazım. Türkiye'nin bütünlüğüne, milletimizin birliğine, beraberliğine, kardeşliğine saldıranlar hak ettikleri cevabı almaktadırlar ve alacaklardır. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin ülkesi ve milleti ile birlikte ebediyen tek bayrak, tek devlet, tek millet, tek vatan toprağında varlığını devam ettireceği asla unutulmamalıdır. "diye konuştu.