Yüksel, TÜGVA üyeleriyle bir araya geldi

Yüksel, TÜGVA üyeleriyle bir araya geldi

SİVAS (AA) - Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Suşehri İlçe Temsilciliği tarafından gerçekleştirilen programa...

SİVAS (AA) - Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Suşehri İlçe Temsilciliği tarafından gerçekleştirilen programa katıldı.

Suşehri Belediyesi Karşıyaka Tabiat Parkı'nda düzenlenen toplantıda konuşan Yüksel, TÜGVA'nın Türkiye'de gençlik adına olumlu projeler yürüttüğünü ifade etti.

Yüksel, gençlik yıllarında yaşadığı zorluklardan örnekler vererek, "Sizlerin bugün yaşadığı ortam ile bizlerin yaşadığı ortam çok farklı. Bugün elimizde olan imkanlar için ne kadar şükretsek azdır. Bu imkanları gençlerimiz için kullanmak önemli. Geleceği şekillendirecek olan siz gençlersiniz. Daha güzel bir gelecek için daha güçlü bir Türkiye için gençlerimizin önünü açıyoruz." dedi.

Geleceğin teminatının gençler olduğunu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gençlere büyük önem verdiğini dile getiren Yüksel, şunları kaydetti:

"Yaptığınız işte samimi olmanız lazım. İşimizde, gücümüzde, ailemizde, vakıfta, dernekte yani nerede bulunuyorsak samimi olmalıyız. Sizlerin donanımlı olması bu ülke için çok önemli çünkü artık büyüyen, gelişen bir ülkemiz var. Artık bu ülke bizlerden sonra siz değerli gençlere emanettir, daha ilerilere götüreceğinizden hiç şüphemiz yoktur."

TÜGVA Suşehri İlçe Başkanı Adem Şahin de etkinlikte vakfın çalışmaları hakkında bilgi verdi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :