Yozgat'ta yatırımlar ele alındı

Yozgat'ta yatırımlar ele alındı

YOZGAT (AA) - Yozgat'ta İlçe ve Köyler Yatırım İzleme ve Değerlendirme Toplantısı yapıldı. Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç başkanlığında İl Kültür...

YOZGAT (AA) - Yozgat'ta İlçe ve Köyler Yatırım İzleme ve Değerlendirme Toplantısı yapıldı.

Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç başkanlığında İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonu'nda yapılan toplantıyla ilçe ve köylerdeki yatırımlar ele alındı.

Yurtnaç, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, 1,5 aydan bu yana ilçelerde bu toplantıyı gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Bu toplantılarla karar sürecinde o bölgelerin kanaatlerini alıp katılımlarının sağlanmasını, verimli ve rasyonel bir yönetim oluşturup kaynakları ekonomik kullanılarak etkin bir idare ortaya koymayı amaçladıklarını ifade eden Yurtnaç, şunları kaydetti:

"Bu toplantıları yapıp notumuzu alıp dosyalayıp rafa kaldırmayacağız. Dile getirilen sorunların çözümü için 2017 yılından itibaren belirli bir plan çerçevesinde öncelik sırasına göre çalışmalara başlayacağız. Nihayetinde kaynaklarımızı israf etmeden, verimli, etkin, etkili kullanacağız. Bu çalışmaların da yapılıp yapılmadığını yerinde görerek denetleyeceğiz."

Açılışın ardından toplantıya katılan il genel meclis üyeleri ve köy muhtarları, il merkezi ve merkeze bağlı köylerin, eğitim, sağlık, tarım, altyapı, turizm ve tanıtım başlıklarındaki görüşlerini dile getirdi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :