Yozgat'a KOP'tan proje desteği

Yozgat'a KOP'tan proje desteği

YOZGAT (AA) - Yozgat Valiliği ile Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı arasında 7 projenin desteklenmesi için protokol imzalandı....

YOZGAT (AA) - Yozgat Valiliği ile Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı arasında 7 projenin desteklenmesi için protokol imzalandı.

Valilikteki imza töreninde konuşan Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, Yozgat'ın KOP'a geçen yıl dahil olduğunu anımsatarak sadece özel idarenin değil tarımın da destek aldığını belirtti.

Yozgat'a KOP'tan 1 yılda 30 milyon lira destek geldiği bilgisini veren Yurtnaç, şunları kaydetti:

"Bu rakam bizim özel idarenin 1 yıl içerisinde yaptığı yatırım bütçesidir. Bir kurumdan 30 milyon buranın tarımına, alt yapısına gelen bir destek var. Ben, KOP'un çalışmalarından dolayı memnunum teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra da daha hızlı bir şekilde, daha verimli bir şekilde bu çalışmaları devam ettireceğiz. KOP Okuyor Projesi'nin de çok büyük yankısı oldu, güzel bir çalışma oldu. Bunların artarak hızlanacağını düşünüyorum. Bu destekler Yozgat’ın gerek tarımına, gerekse alt yapısına verilen desteklerdir. Bu desteklerden dolayı teşekkür ediyorum."

KOP İdaresi Başkanı İhsan Bostancı da, KÖSİP kapsamında bu yıl 7 projenin desteklendiğini Yozgat’a 16 milyon lira civarında ödenek tahsis ettiklerini söyledi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :