Yozgat Valisi Yurtnaç:

Yozgat Valisi Yurtnaç:

"Yozgat ilinde tüm kamu hizmetlerinin tam ve açıklık içerisinde yürütülmesi, hiçbir kimseye ayrıcalık tanınmadan objektivitenin sağlanması ve denetim mekanizmalarının işletilmesi esastır"

YOZGAT (AA) - Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, "Yozgat ilinde tüm kamu hizmetlerinin tam ve açıklık içerisinde yürütülmesi, hiçbir kimseye ayrıcalık tanınmadan objektivitenin sağlanması ve denetim mekanizmalarının işletilmesi esastır." açıklamasında bulundu.

Vali Yurtnaç, yaptığı yazılı açıklamada, devlet faaliyet ve fonksiyonlarının yegane temelinin dayanağının anayasa ve kanunlar olduğunu belirtti.

Yurtnaç, açıklamasında, şu ifadelere yer verdi:

''Bu anlayış içerisinde vatandaşlarımızın kanunlar ve kurallar önünde tam eşitliği ilkesinin hakim kılınması ve kanun hizmetlerinin tarafsızlıkla sunulması büyük önem taşımaktadır. Yozgat ilinde tüm kamu hizmetlerinin tam ve açıklık içerisinde yürütülmesi, hiçbir kimseye ayrıcalık tanınmadan objektivitenin sağlanması ve denetim mekanizmalarının işletilmesi esastır. Bu anlayıştan hareketle şahsım ve ailem adına, Yozgat ili mülki hudutları dahilinde tüm kurum ve kuruluşlar nezdinde her ne suretle veya hangi nedenle olursa olsun yapılabilecek başvurulara hiçbir öncelik ve ayrımcılık tanınmaması, maddi taleplere asla cevap verilmemesi, aksi yönde olabilecek durum ve talepler karşısında güvenlik birimleriyle Valilik Özel Kalem Müdürlüğüne süratle bilgi verilmesini ve emrin her kademedeki personele duyurulmasını arz ederim."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :