Yozgat Bozokspor Kulübü Başkanı Doğan:

Yozgat Bozokspor Kulübü Başkanı Doğan:

- "İlk hedefimiz kupada birinci turda iyi bir sonuç elde etmek"


YOZGAT (AA) - Erkekler Hentbol Süper Lig'in yeni temsilcilerinden Yozgat Bozokspor'un kulüp başkanı Cenker Doğan, Türkiye Kupası 1. tur maçında Sakarya Büyükşehir Belediyespor'u yenerek üst tura çıkmak istediklerini söyledi.

Doğan, bir otelde düzenlediği basın toplantısında, iyi işler başarmak için çıktıkları yolda 3 yıl gibi kısa bir zaman içerisinde hak ettikleri ve daha da iyi şeyleri yapacakları yere geldiklerini bildirdi.

Kamp dönemini çok iyi geçirerek takım olarak iyi bir yapılanmaya girdiklerini aktaran Doğan, "Teknik ekibin vermiş olduğu rapor doğrultusunda oyuncu arkadaşları kadromuza kattık. Dört dış transferi sonuçlandırdık. Hepsi kendisini hentbolda kanıtlamış, üst liglerde oynamış sporcu arkadaşlarımız. Bize çok katkılar sağlayacaklarını düşünüyoruz." diye konuştu.

Cenker Doğan, hazırlık kamplarının çok iyi geçtiğini dile getirerek, "İlk hedefimiz kupada birinci turda iyi bir sonuç elde etmek. İyi işler yapabilmek adına daha yolun başındayız. Herkesin de desteğiyle daha iyi yerlerde olacağımıza inanıyoruz.'' dedi.

Başantrenör Rıfat Şahin ise takımın gecikmeli olarak kurulmasına karşın kendi ülkelerinin milli takımlarında forma giyen oyuncuları transfer ederek güçlü bir kadro oluşturduklarını vurguladı.

Ankara'da bir ay süren kampla sezona iyi şekilde hazırlandıklarını belirten Şahin, şunları kaydetti:

''Günde 4 antrenman yaparak sezona geç girmenin vermiş olduğu dezavantajı avantaja dönüştürmeye çalıştık. Sonrasında ise katıldığımız turnuvada oynadığımız 4 karşılaşmada takımımızı tanıma imkanı bulduk. İyi bir kadroyuz, iyi mücadele veriyoruz. Bu takımla biz önce Türkiye Kupası'nda gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz, sonrasında da çok iddialı olacak ama bu takım taraftarlarımızın da desteği ile içeride maç kaybetmeyecek, dışarıda da önemli maçlar kazanacaktır.''

Öte yandan Türkiye Kupası 1. tur maçında yarın Sakarya Büyükşehir Belediyespor ile Tokat Ali Yücel Spor Salonu'nda mücadele edecek Yozgat Bozokspor, hazırlıklarını tamamlayarak Tokat'a hareket etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :