Yozgat Bozokspor antrenör Şahin ile anlaştı

Yozgat Bozokspor antrenör Şahin ile anlaştı

Erkekler Hentbol Süper Lig'de mücadele edecek Yozgat Bozokspor'u yeni sezonda Adem Kızılay-Rıfat Şahin ikilisi çalıştıracak


YOZGAT (AA) - Hentbol Erkekler Süper Lig'de mücadele verecek Yozgat Bozokspor, antrenör Adem Kızılay ile birlikte takımda görev yapmak üzere Genç Milli Takım Antrenörü Rıfat Şahin ile anlaştı.

Kulüp başkanı Cenker Doğan, gazetecilere yaptığı açıklamada, transfer çalışmalarına geçen sezon takımda görev yapan antrenör Adem Kızılay ile anlaşarak başladıklarını, daha sonra da Genç Milli Takım Antrenörü Rıfat Şahin ile mutabakata vardıklarını söyledi.

Rıfat Şahin’in milli takımlar altyapı sorumlusu olduğunu ve geçen sezon Antalyaspor’da görev yaptığını kaydeden Doğan, "Takımımızı bu sezon Adem Kızılay-Rıfat Şahin ikilisi çalıştıracak. İki teknik adamımızla birlikte Ankara’da transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz." dedi.

İç transferde herhangi bir sorun bulunmadığını, dış transferde ise daha önce görüştükleri oyuncularla masaya oturmaya başladıklarını ifade eden Doğan, ''İç ve dış transferde anlaşmaya vardığımız oyuncularımızla resmi sözleşme Yozgat’ta yapacağımız törenle gerçekleştirilecektir." diye konuştu.

Doğan, transfer çalışmalarını yürütmek üzere Ankara'da karargah kuran Yozgat Bozokspor transfer komitesinin, hafta sonuna kadar iç ve dış transfer görüşmelerini tamamlayacağını sözlerine ekledi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :