Yöntem’de karne heyecanı

Yöntem’de karne heyecanı

2018-2019 Eğitim Öğretim yılının 1. döneminin sona ermesi üzereni Yöntem Kolejinde düzenlenen karne dağıtım töreninde, öğrenciler karne heyecanı yaşadılar.

Yöntem Kolejinde düzenlenen karne dağıtım töreninde konuşan Yöntem Koleji Okul Müdürü Mehmet Tekin başarılı bir yarıyıl geçirdiklerini belirterek, “Yöntem Eğitim Kurumları olarak 2018 - 2019 eğitim-öğretim döneminin 1. yarıyılını başarıyla bitirdik. Profesyonel bir kadroyla eğitim veren Yöntem Eğitim Kurumları olarak farklı bir konseptle Türkiye'de marka olmaya doğru hızlı adımlarla ilerliyoruz. Konya'da eğitime yön veriyoruz.  Velilerimizin bizi her konuda desteklemesi, bize güvenmesi bizim için itici bir güçtür. Kolejimizde 5-6 ve 7. sınıflara her dönem 15, toplamda 30 roman okutulmaktayız. Öğrencilerimizi okudukları bu romanlardan en çok beğendikleri 3 romandan sınav yapılmaktayız. Bu sınav sonucu karne dağıtım töreninde 1. Olanlara bisiklet, ikinci olanlara kırtasiye seti, üçüncü olan öğrencilerimize de roman seti hediye ettik.  Amacımız, okuyan, milli ve manevi değerlerine bağlı Atatürk ilke ve inkılaplarını ve 2023 Eğitim vizyonunu özümsemiş bireyler yetiştirmek biz Yöntemlilerin temel hedefidir" dedi.

VELİLERİMİZE VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Yöntem Eğitim Kurumlarına olan ilgiden dolayı velilere ve öğrencilere teşekkür eden Yöntem Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Üyesi Emrah Yıldız, "Açıldığımız günden beri profesyonel bir eğitim anlayışına sahibiz. Bundan dolayı da Selçukluya İç Anadolu Bölgesi'nin en büyük ve en donanımlı eğitim kompleksini açıyoruz. Anasınıfından fen lisesine kadar her kademe kayıtlarımız başlamıştır. 12 - 13 Ocak tarihlerinde 10.290 kişinin katılımıyla 4 farklı okulda Konya'nın en büyük sınavını yaptık. Velilerimize ve öğrencilerimize Yöntem Eğitim Kurumlarına gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz ve açılışa özel indirimlerden yararlanmaları için veli ve öğrencilerimizi kolejimize davet ediyoruz" diye konuştu. Konuşmaların ardından karnelerini alan öğrencilerin heyecanı yüzlerinden okunuyordu.

yontem’de,-karne--(1).jpg