Yöntem’de, İstiklal Marşı’nı güzel okuma yarışması

Yöntem’de, İstiklal Marşı’nı güzel okuma yarışması

Milli ve manevî değerlerle yetişen nesillerin ülkemizin tazminatı olduğuna inanan Yöntem Kolejinde, İstiklâl Marşını Güzel Okuma Yarışması düzenlendi.

Katılımın yoğun olduğu yarışmada öğrencilerin İstiklâl Marşını yürekten, coşkuyla okumaları dikkat çekti. Yarışmada 5. sınıf öğrencisi Bekir Okur 1. oldu.  8. sınıf öğrencisi Taner Arda İleri 2. olurken, 6. sınıf öğrencisi Emir Orhan Özdemir ve 8. sınıf öğrencisi Beyza Turgut ise 3. oldu. 1. olan Bekir Okur,  Mart ayında Konya genelinde yapılacak olan İstiklâl Marşı’nı Güzel Okuma Yarışmasında Yöntem Kolejini temsil edecek.

PAZARCI: GURUR DUYUYORUZ

Yöntem Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Pazarcı, İstiklal Marşı’nı Güzel Okuma Yarışmasıyla ilgili yaptığı konuşmada şunları dile getirdi: “Vatanını seven insanlar yetiştirmek, ülkemizin emin ellerde olduğunun bir göstergesidir. Bizler, Yöntem Eğitim Kurumları olarak bunun bilincindeyiz.  Eğitim anlayışımız, Atatürk İlke ve İnkılâpları doğrultusunda millî ve manevi değerlerine bağlı insanlar yetiştirmektir. Bu doğrultuda büyümeye ve ülke eğitimine büyük katkı sağlamaya devam ediyoruz. 2019 - 2020 Eğitim Öğretim sezonunda İç Anadolu Bölgesi'nin en büyük eğitim kompleksini açıyor olmaktan gurur duyuyoruz” dedi.

Yöntem Kolejindeki İstiklal Marşı’nı Güzel Okuma Yarışmasında 1. 2. ve 3. olan öğrencilere Yönetim Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Pazarcı ve öğretmenler tarafından plaket verildi.