Yöntem Kolejinden Afrin  Ve Şehitler İçin Dua

Yöntem Kolejinden Afrin Ve Şehitler İçin Dua

Toplumsal ve kültürel alanda yapmış olduğu farkındalık çalışmaları ile ön plana çıkan Yöntem Koleji,eğitim ve öğretim yılının ikinci yarısına Afrin'deki operasyon da mücadele eden kahraman Mehmetçiklerimiz ve şehitlerimiz için duayla başladı.

Eğitim öğretim yılının başlangıcında  okul bahçesinde  düzenlenen programda konuşan  Yöntem Koleji Müdürü Mehmet Tekin , Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK), hudut güvenliği ve bölgede istikrarı sağlamak amacıyla Afrin'de teröristleri etkisiz hale getirmek, dost ve kardeş bölge halkını bunların baskı ve zulmünden kurtarmak üzere başlattığı Zeytin Dalı Harekatını destekliyoruz,

Türk milleti, şehitlerimizin kanıyla sulanan bu topraklar üzerinde oynanan alçak oyunların farkındadır.Ülkemize karşı yapılan bu sinsi planlar kahraman Türk ordumuzun mücadelesi ile bir kez daha bertaraf edilecektir. Ülkemizin bekası, şehitlerimizin kanı, mazlumların ve masumların feryadı için Allah'ın izniyle ordumuz bu harekattan zaferle çıkacaktır. Allah'ım ordumuzu muzaffer eylesin" dedi.

Yöntem Koleji Din Kültürü öğretmeni Cafer Erdoğdu'nun  yapmış olduğu duaya okul bahçesinde sıra olan ilk ve ortaokul öğrencileri  ellerini  açtı ve derse girmeden önce Afrin Harekatına katılan Mehmetçikler  ve tüm şehitlerimiz  için   dua ederek destek oldu.