Yöntem ’den Derbent’li öğrencilere eğitim yardımı

Yöntem ’den Derbent’li öğrencilere eğitim yardımı

Derbent Belediyesi ve Yöntem Koleji işbirliğiyle okul öğrencilerinin hazırladığı kaynak kitapları, soru bankaları ve çeşitli ders kitapları Derbentteki öğrencilere ulaştırılacaktır.

 

Yöntem Koleji öğrencileri ve okul tarafından toplanan liseler ve üniversiteler sınavları için kaynak kitaplarının teslim törenine Derbent Belediye Başkanı Hüseyin Ayten, AK Parti Yunak İlçe Başkanı Musa Akgün, Okul Müdürü Mehmet Tekin ve öğrenciler katıldı.

BAŞKAN AYTEN: İLÇEMİZDE BAŞARIYA BÖYLELİKLE ULAŞACAĞIZ

Törende konuşan Derbent Belediye Başkanı Hüseyin Ayten, “Derbent ‘teki okullarda Liseler ve üniversiteler hazırlık sınavı için kaynak kitapları yoktur. Derbent’li olan hemşerimiz Yöntem Koleji Müdürü Mehmet Tekin görüşmemiz sonrası Yöntem Koleji öğrencileri ve okul olarak Derbent ’teki öğrencilerin üniversite sınavlarında başarılarının artması için kaynak kitapları, soru bankaları ve çeşitli ders kitapları toplayarak, bize teslim ettiler. Derbent belediyesi olarak teslim aldığımız bu yayınları ihtiyaç sahibi öğrencilerimize ulaştıracağız.  İnşallah ilçemizde başarıya böylelikle ulaşacağız. İlçemizdeki öğrencilere yaptıkları bu katkıdan dolayı Yöntem Koleji Yönetimine, Okul Müdürü Mehmet Tekin ve öğrencilerine teşekkür ediyorum” dedi.

MÜDÜR TEKİN: İŞ BİRLİĞİ İÇİNDE OLACAĞIZ

Yöntem Koleji Okul Müdürü Mehmet Tekin, “Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında her yıl farklı okullara bu tür yardımlar yapıyoruz.  Bu yılda kendi memleketim olan Derbent Belediye Başkanıyla görüşmemiz sonucunda Derbent ’teki öğrencilere yardımcı olalım dedik. Öğrencilerimizle birlikte yaptığımız kampanyada yardımcı kaynak kitaplar, test kitapları ve ders kitaplarını hazırlayarak Derbent merkezdeki ilkokulları ve Ortaokullara yardım yaptık. Bugünde Derbent Belediye Başkanı Hüseyin Ayten teslim almaya geldi. Derbent belediyesi ve okullarına bir yardım sözü daha veriyoruz. Denemene sınavları ve yapılacak çalışmalarda iş birliği içinde olacağız. Amacımız Derbent ‘teki öğrencilerin başarılarının artması ve eğitimli insan sayısının çoğalmasıdır. Bu kampanyamızdan dolayı emeği geçen öğrencilerimize, yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

yontem-’den,--derbent’li-ogrencilere--(2).jpg