Yolcu otobüsüyle çarpışan traktör üçe bölündü: 2 yaralı

Yolcu otobüsüyle çarpışan traktör üçe bölündü: 2 yaralı

Konya’nın Seydişehir ilçesinde, yolcu otobüsüyle çarpışan traktörün üç parçaya bölündüğü kazada 2 kişi yaralandı. Kazada traktörün fırlayan lastiğine çarpan bir otomobil de takla attı.

Kaza, sabaha karşı Seydişehir-Konya karayolu Bostandere Kavşağı civarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Duran D. idaresindeki 07 FCM 06 plakalı yolcu otobüsü aynı yöne seyir halindeki Mehmet Ç. (61) idaresindeki plakası öğrenilemeyen traktörle çarpıştı. Kaza sırasında traktör üç parçaya bölünürken, traktör sürücüsü Mehmet Ç. ile yanında bulunan eşi Durdane Ç. (65) yaralandı. Kaza sırasında traktörden koparak yola fırlayan lastiğe çarpan Zeki K. idaresindeki 42 ZA 805 plakalı otomobil de yoldan çıkarak takla attı. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine çağrılan ambulanslar ile yaralılar Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan durumu ağır olan traktör sürücüsü Mehmet Ç., yapılan ilk müdahalenin ardından Konya’ ya sevk edildi.

yolcu-otobusuyle-carpisan-traktor-uce-bolundu-2-yarali--(1).jpg

yolcu-otobusuyle-carpisan-traktor-uce-bolundu-2-yarali--(3).jpg

yolcu-otobusuyle-carpisan-traktor-uce-bolundu-2-yarali--(5).jpg

yolcu-otobusuyle-carpisan-traktor-uce-bolundu-2-yarali--(6).jpg

 

Öte yandan, kaza yapan traktörde bulunan karı kocanın yetiştirdikleri sebze ve meyveleri ilçe pazarında satmak üzere Seydişehir’e geldikleri öğrenilirken, kaza sonrası sebze ve meyveler ise yola saçıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.iha