'Yol Arkadaşım 2' Konya'da gala yaptı

'Yol Arkadaşım 2' Konya'da gala yaptı

Sinemaseverler Yol Arkadaşım 2’nin Konya galasında M1 Konya AVM’de buluştular.

 

Genç yıldızlar İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç, "Yol Arkadaşım 2" filminin Konya'da gerçekleşen galasında sevgi seliyle karşılandılar. Yüzlerce sinemasever, genç oyuncuları yakından görebilmek için adeta birbiriyle yarıştı.

Senaryosunu İbrahim Büyükak’ın yazdığı, Bedran Güzel’in yönettiği, yapımcılığını BKM’nin üstlendiği "Yol Arkadaşım 2" filminin Konya özel gösterimi, M1 Konya AVM’deki Avşar Sinemalarında yapıldı. Kahkaha dolu filmin başrol oyuncuları İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç, film gösterimi öncesinde gerçekleşen söyleşide sevenleriyle bir araya geldi. Erken saatlerden itibaren ünlü oyuncuları beklemeye başlayan hayranları, Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak’ın sahneye çıkmasıyla birlikte büyük heyecan yaşadı. Türk sinemasının sevilen yıldızları Konya’ya ilk kez geldiklerini ve burada olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtirken, yüzlerce hayranıyla birlikte öz çekim yaparak bu büyük sevgiyi ölümsüzleştirdiler.

YOĞUN İLGİ MUTLULUK GETİRDİ

M1 Konya AVM’deki Avşar Sinemalarında yapılan galada ünlü oyuncular, filmin yoğun ilgi görmesinden dolayı mutlu olduklarını dile getirdiler. "Seyircinin samimi ilgisi doğru yolda olduğumuzu gösteriyor" diye konuşan İbrahim Büyükak " Gerçek hayatta Şeref karekteri gibi bir arkadaşım olmadı zor ama çok tatlı bir karekter. Şeref  karekteri aslında Oğuzhan ve Eser karışımı bir karekter ama Eser daha ağır basıyor." dedi.  İbrahim Büyükak  ve Oğuzhan Koç, daha sonra filmin gösterildiği tüm salonları gezerek bilgi aldı.

yol-arkadasim-2-filmin-konya.jpg