Yılmaz Kılıç,Anadolu Selçukspor’da

Yılmaz Kılıç,Anadolu Selçukspor’da

Anadolu Selçukspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında savunma oyuncusu Yılmaz Kılıç’ı kadrosuna kattı.

Anadolu Selçukspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında savunma oyuncusu Yılmaz Kılıç’ı kadrosuna kattı. Karatay Belediyesi Tatlıcak Tesislerin de Futbol Şube Sorumlusu  Mehmet Ay’ın katılımı ile gerçekleştirilen imza töreninde Yılmaz Kılıç kendisini 2 yıllığına Konya Anadolu Selçukspor’lu yapan sözleşmeyi imzaladı.

Almanya Offenbacham Main doğumlu olan ve Türkiye U19 Mili takım forması giyen genç stoperin gelecek vaad eden bir isim olduğunu kaydeden Mehmet Ay, “Öncelikle genç kardeşimize aramıza hoş geldin diyorum. Yaptığımız sözleşme her iki taraf içinde hayırlı olsun. Geçtiğimiz sezon başlattığımız ve büyük emekler harcayarak sürdürdüğümüz yapılanma çalışmalarımız devam ediyor. Bu kapsamda Avrupa liglerinde top koşturan genç kardeşlerimizi takibe aldık. 19 yaşında Milli takımımız formasınıda gururla giyen genç kardeşimiz Yılmaz Kılıç’ın kısa sürede takıma adapte olarak bizlere ve şehrimize katkı vereceğine iniyorum” dedi.

HEDEFİM A MİLLİ TAKIM

Hedefinin A milli takım forması giymek olduğun ve bunun için çok çalıştığını kaydedern genç futbolcu Yılmaz Kılıç ise,  “Hedeflerimizi gerçekleştirmek için buraya geldim. Türkiye’de en doğru kulüplerden bir tanesini tercih ettiğimi biliyorum. Önce Atiker Konyaspor’da sonrada A Malli takımda forma giyebilmek için çalışacağım. Takım arkadaşlarımız ile birlikte takımımızı en iyi konuma getirmek için çalışacağız” dedi.

Alt yaş gruplarında 18 kez Milli formayla sahaya çıkan genç futbolcu daha önce Almanya SV Wehen U19, Eintracht Frankfurt U19, Eintracht Frankfurt U17 ve SG Praunheim 1908 takımları formasını giydi.

Anadolu Selçukspor geçtiğimiz günlerde de Isveç ligi takımlarından Karlslund forması giyen 24 yaşındaki Deniz Yaldır’ı kadrosuna katmıştı.

Etiketler :