Yılın en başarılı "Topluluk Yaratımı ve Yönetimi" projesi n11.com'dan

Yılın en başarılı "Topluluk Yaratımı ve Yönetimi" projesi n11.com'dan

n11.com, PRİDA İletişim Ödülleri 2018'de "Topluluk Yaratımı ve Yönetimi" kategorisinde ödüle layık görüldü

İSTANBUL (AA) - e-ticaret platformu n11.com'un "Yılın En Uğurlu Kampanyası 11.11" projesi, PRİDA İletişim Ödülleri 2018'de "Topluluk Yaratımı ve Yönetimi" kategorisinde ödül aldı.

n11.com'dan yapılan açıklamaya göre, İletişim Danışmanlığı Şirketleri Derneği (İDA) tarafından tasarlanan ve düzenlenen PRİDA İletişim Ödülleri, sahiplerini buldu.

18 kategoride Türkiye’nin önde gelen iletişim projelerinin ödüllendirildiği törende, yılın en başarılı "Topluluk Yaratımı ve Yönetimi" projesi, n11.com'un "Yılın En Uğurlu Kampanyası 11.11" oldu. n11.com’a ödülü getiren PR ajansı ise desiBel Ajans oldu.

e-ticaret platformu n11.com’un sektörde bir ilke imza atarak düzenlediği indirim kampanyası "Yılın En Uğurlu Kampanyası 11.11"in iletişim ayağında geleneksel ve dijital medyanın her kolu kullanılarak Türkiye’ye bir alışveriş günü kazandırıldı. Türk online alışveriş ve 23-44 yaş arası internet kullanıcılarının hedeflendiği iletişim faaliyetleri sonucu, her yıl 11 Kasım tarihini bekleyecek bir tüketici ve kullanıcı kitlesi oluşturularak marka bilinirliğine katkı sağlandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :