Yıldırım’ın galibiyet sevinci

Yıldırım’ın galibiyet sevinci

Anadolu Selçukspor teknik direktörü Mehmet Yıldırım, Bandırmaspor maçının ilk düdüğünden son düdüğüne kadar iyi mücadele ettiklerini ve deplasmanında kazanmayı hak ettiklerini söyledi

Deplasmanda oynanan ve 1-0 kazanılan Bandırmaspor maçını kazanmayı hak edecek bir oyun ortaya koyduğunu belirten Mehmet Yıldırım, “Maçın ilk düdüğünden son düdüğüne kadar iyi mücadele eden bir takımdık. Oyuncularımızın her biri kendisine verilen görevlerini yerine getirdi. Kendi oyun sistemimizi kabul ettirerek, seyirci baskısına ve kötü bir hakem yönetimine rağmen kazanan taraf olduk. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren yapmaya çalıştığımız bazı şeyler var. Zamanla bunları sahaya yansıtarak sonuca gitmek arzusundayız. Daha iyi olabilmek adına çok çalışacağız. Futbol bir takım oyunu ve takım olarak istemek, oynamak çok önemli. Takımın tüm fertlerini, sahada neler yapabileceklerini, kimin hangi futbolcu ile daha iyi olabileceğini yeni yeni tanıyoruz’ dedi.  

HOCA, ZAMAN İSTEDİ
Başarılı sonuçlar alabilmek için zamana ihtiyaç duyduklarını da dile getiren Yıldırım, şunları kaydetti: ‘Bu bir süreçtir ve bu süreci en az kayıpla atlatarak saha sonuçları alarak geçirmek istiyoruz. Birbiri ile uyumlu oyuncuları yan yana oynatarak daha fazla verim alabilmek adına çalışıyoruz.  Aramıza yeni katılan tecrübeli oyuncuların da katkıları olacak. Bu gün oynayan arkadaşlar inanılmaz katkı verdi. Yavaş yavaş bazı şeyleri oturtacağız. Bu gün aldığımız galibiyet çok önemli. Emeği geçen başta yönetim kurulumuz olmak üzere, teknik ekibime, futbolcu arkadaşlara ve tüm kulüp çalışanlarına teşekkür ediyorum. Konya Spor camiası yanımızda olduğu sürece daha iyi sonuçlara imza atacağız.”