Yıldırım, TEMA Yönetiminde

Yıldırım, TEMA Yönetiminde

İlkokulda Yavru TEMA gönüllüsü olan, üniversite yıllarında Genç TEMA Topluluğu’na başkanlık yapan; mezun olduktan sonra Konya İl Temsilciliği görevini yürüten Mehmet Emin Yıldırım, TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi oldu.

 

Gücünü gönüllülerinden alan bir halk hareketi olan TEMA Vakfı, uzun yıllardan beri yönetim kuruluna farklı şehirlerde sahada çalışan gönüllülerini dahil ederek Vakfın geleceğine yön veriyor.

 

Başta toprak olmak üzere tüm doğal varlıkları korumak üzere çalışmalar yürüten TEMA Vakfı, gönüllülerinin destekleriyle Türkiye’nin 81 ilinde faaliyet gösteriyor. TEMA Vakfı’nın toplamda 11 üyesi bulunan yönetim kurulu üyelerinin ikisi Türkiye’nin farklı şehirlerinde temsil görevini üstlenen gönüllüleri arasından belirleniyor.

 

Son yapılan Mütevelli Heyeti Toplantısı ile bu yıl da TEMA Vakfı’nın yönetim kuruluna sahada görev alan iki temsilci gönüllü seçildi. Yavru TEMA Gönüllüsü olarak başladığı gönüllülük çalışmalarında her aşamada yer alarak en son Konya İl Temsilciliği görevini yürüten Mehmet Emin Yıldırım ve Tekirdağ’da etkin çalışmalar yürüten Çerkezköy İlçe Sorumlusu Nilüfer Ceylan’ın yönetim kuruluna seçildiğini belirten TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Ataç, “Vakfımızda sahadaki etkinliklerden ofis çalışmalarımıza, yönetim faaliyetlerimizden mütevelli heyetine kadar birçok alanda gönüllülerimiz yer alıyor. TEMA Vakfı olarak gönüllülerimizin verdiği destekler sayesinde bugüne kadar birçok başarılı çalışma gerçekleştirdik. Gönüllülerimizin değerli katkılarıyla yurdumuzun dört bir yanında çalışmalarımızı sürdürerek umut yeşertmeye devam edeceğiz. Yönetim kurulumuza yeni dahil olan arkadaşlarımıza hoş geldiniz diyoruz. Daha fazla gönüllünün aramıza katılmasını bekliyoruz. Doğa için yapacak daha çok işimiz var” dedi.

 

HEDEFIM YÖNETIM KURULU BAŞKANI OLMAK

TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Emin Yıldırım, “TEMA Vakfı’nda gönüllü olarak etkin çalışmak isteyen herkese yer var. Buradaki ortam doğaya gönül veren ve çalışmak isteyen herkesin önünü açıyor. Çok küçük yaşlarda TEMA Vakfı ile tanışarak gönlümü doğaya kaptırdım. Her geçen gün yüreğimdeki doğa sevgisi büyüdü, bu sevgiyi doğa için yapılan birçok faaliyete katılarak sürdürdüm. Bir kez bu sevdaya düşerseniz ne o sizi bırakıyor ne de siz onu bırakabiliyorsunuz. Çünkü kalbi sizin gibi doğa için çarpan diğer insanları gördükçe bu güzel ve ulvi amaç için çalışma konusunda daha da heyecanlanıyorsunuz. Bu heyecanla yılların nasıl geçtiğini anlamadan TEMA Vakfı’nda yönetim kuruluna kadar geldim. Yıllardır bu güzel ve büyük ailenin bir parçası olmaktan dolayı mutluluk duyuyorum. 28 yaşında bir genç olarak Türkiye’nin en önemli çevre kuruluşlarından birinin yönetim kurulunda yer almak ve burada görev yapan insanların güvenini kazanmış olmak benim için gurur verici. Çalışmalarıma hız kesmeden devam edeceğim, hedefim Yönetim Kurulu Başkanı olmak” dedi.