Yıldırım Memişoğlu kimdir?

Yıldırım Memişoğlu kimdir?

10. yılını kutlayan fenomen dizi "Kurtlar Vadisi Pusu"nun kadrosuna yeni bir oyuncu katıldı. Ali Desidero karakteriyle ünlenen Yıldırım Memişoğlu, dizinin yeni oyuncusu oldu.

10. yılını kutlayan fenomen dizi "Kurtlar Vadisi Pusu"nun kadrosuna yeni bir oyuncu katıldı. Ali Desidero karakteriyle ünlenen Yıldırım Memişoğlu, dizinin yeni oyuncusu oldu.Necati Şaşmaz'ın başrolünü oynadığı "Kurtlar Vadisi Pusu"ya Memişoğlu, psikopat bir karakter olarak girdi ve tansiyonu yükseltti.  Memişoğlu, oyunculuğa "Hayatımın Kadınısın" projesiyle adım atmış, "Kutsal Damacana", "Ateş ve Barut", "No Ofsayt" ve son olarak da ekran ömrü çok kısa süren "Kirli Beyaz" dizisinde kamera karşısına geçmişti.

yildirim_memisoglu-(1).jpg

YILDIRIM MEMİŞOĞLU KİMDİR?

ABD ve İngiltere'de koruma ve güvenlik konularında Smith & Wesson, Hekler & Koch, Asis gibi kurumlarda eğitim gördü. Güvenlik işinin yanı sıra oyunculukla da ilgilenen Yıldırım Memişoğlu'nun ekranlar tarafından tanınmaya başlaması bir jilet firması olan Derby reklam filminde Ali Desidero karakterini canlandırması ile gerçekleşti. Şimdiye kadar Hayatımın Kadınısın ve Kutsal Damacana adlı sinema filmlerinde, Ateş ve Barut adında bir televizyon dizisinde yer aldı. GGA Güvenlik Hizmetleri'nin kurucusu olan Yıldırım Memişoğlu, 1986 yılından bu yana özel güvenlik sektöründe çalışan ve işini severek yapan, özenli bir profesyonel.

ÜNLÜ İSİMLERİ KORUDU

Yıldırım Memişler, Türkiye’ye konser veren birçok ünlü sanatçının ve ismin koruma görevini üstlendi.

yildirim_memisoglu-(2).jpg

 

Etiketler :