Yıldırım-Bahçeli görşümesi

Yıldırım-Bahçeli görşümesi

MHP Genel Başkanı Bahçeli:"Bugünkü görüşmemiz son değerlendirmeler ışığında olumlu geçmiştir. İnşallah çok kısa bir süre içerisinde TBMM'ye bir metin sunulmuş olacaktır"

ANKARA (AA) - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım ile yaptıkları görüşmeye ilişkin, "Bugünkü görüşmemiz son değerlendirmeler ışığında olumlu geçmiştir. İnşallah çok kısa bir süre içerisinde TBMM'ye bir metin sunulmuş olacaktır." dedi.

Bahçeli ve Yıldırım, Çankaya Köşkü'nde basına kapalı gerçekleşen ve yaklaşık 1,5 saat süren görüşmenin ardından ortak basın toplantısı düzenledi.

Türkiye'nin önemli konularından birini oluşturan anayasa değişikliği üzerinde, Başbakan Yıldırım ile zaman zaman bir araya gelerek konunun olgunlaşması noktasında çaba sarf ettiklerini belirten Bahçeli, "Bugünkü görüşmemiz de son değerlendirmeler ışığında olumlu geçmiştir. İnşallah çok kısa bir süre içerisinde TBMM'ye bir metin sunulmuş olacaktır. Meclise sunulmuş olan metnin, artık Meclisin değerlendirmesi ışığında sonuçlandığı takdirde, memleketimiz için hayırlı sonuçlar vereceği inancındayım." ifadesini kullandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :