Yiğitalp’e en güzel ziyaret

Yiğitalp’e en güzel ziyaret

30 Ağustos Zafer Bayramında, Büsan Organize Sanayide faaliyet gösteren Yiğitalp firmasını Kıbrıs ve Kore gazileri ziyaret etti. Gazileri, Kıbrıs Gazisi Asım Müjde ağırladı.

30 Ağustos Zafer Bayramı tüm yurtta coşkuyla kutlandı. Programların ardından Türkiye Muharip Gaziler Derneği Konya Şubesi tarafından Büsan Organize Sanayide bulunan Yiğitalp Yapı firmasına ziyarette bulunuldu. Yiğitalp Yapının sahibi Alparslan Müjde’nin babası Kıbrıs Gazisi Asım Müjde’yi ziyaret eden silah arkadaşları, zafer bayramını doyasıya kutladı.

Yaklaşık 25 Kore ve Kıbrıs gazisinin katıldığı ziyarette, güzel ve duygulu anlar yaşandı. Firma Sahibi Alparslan Müjde, gazilere yaptığı konuşmada, “Bu vatan sizlere minnettardır. Bizler bu günlerde özgür, huzurlu ve rahat bir hayat yaşıyorsak sizlere ve aziz şehitlerimize borçluyuz. Bu ruhun halen yaşadığını, vatan millet sevgisinin artarak devam ettiğini 15 Temmuz’da da yaşadık. Bu millet, vatanına bu şekilde sahip çıktığı sürece, bu ülke hep dimdik ayakta kalacaktır. Sizin ziyaretiniz, firmamıza yapılan en güzel ve en anlamlı ziyarettir. Firmamızı ve gazi olan babam Asım Müjde’yi şereflendirdiniz. Teşekkür ederiz” diye konuştu. 

yigitalp’e-en-guzel-ziyaret-(1).jpg

yigitalp’e-en-guzel-ziyaret-(2).jpg