"Yiğidolar" sağlık kontrolünden geçti

"Yiğidolar" sağlık kontrolünden geçti

Medicana Sivassporlu futbolcular İbrahim Akın, İbrahim Öztürk, Ziya Erdal ve Fatih Çıplak, sağlık kontrolüne tabi tutuldu

SİVAS (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor'da 4 futbolcu, sağlık kontrolünden geçti.

Ziya Erdal, İbrahim Öztürk, Fatih Çıplak ve İbrahim Akın, Medicana Sivas Hastanesi'nde gerçekleştirilen sağlık kontrollerinde ortopedi, iç hastalıkları, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde muayene edildi. 

Sağlık kontrolünün ardından gazetecilere açıklama yapan Ziya Erdal, iyi bir sezon geçirmeyi arzuladıklarını belirterek, "Kulüp olarak her zaman üst sıraları hedefliyoruz. Bunu da yapabilecek güçteyiz. Çıkabildiğimiz kadar üst sıralara çıkıp, ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz. Hedefimiz ilk 5'e girebilmek" dedi. 

İbrahim Öztürk ise kırmızı-beyazlı ekibin geçen sezon ligde sıkıntılar yaşadığını ve bundan ders çıkarttıklarını vurgulayarak, bu sezon işi sıkı tutup başından sonuna kadar Sivasspor'u en iyi şekilde temsil etmek istediklerini dile getirdi. 

Ligde ilk haftaların kolay geçmediğini aktaran İbrahim Öztürk, "İyi başlamak sonucun da iyi bitmesini sağlar. Biz de bunun için mücadele edeceğiz. İnşallah, iyi bir şekilde başlayıp, sezonun ilk maçıyla gerçek kimliğimizi sahaya yansıtarak, Sivasspor'a yakışır bir şekilde mücadele etmek istiyoruz" diye konuştu. 

Sivas'ın ortak değerinin Sivasspor olduğunu belirten İbrahim Öztürk, "Bunu da en iyi şekilde temsil etmek bize düşüyor. Sivasspor şampiyonluğu kıl payı kaçırmış bir takım, birlikte olursak, inanırsak şampiyonluk neden olmasın" ifadelerini kullandı. 

AA

Kaynak:Haber Kaynağı