YHT kazasında ölenlerin kimlikleri belli oldu!

YHT kazasında ölenlerin kimlikleri belli oldu!

Ankara-Konya seferini yapmak için yola çıktıktan kısa süre sonra Yenimahalle'de Motor İstasyonu'nda yol kontrolü yapan lokomotife çarpması sonucu 3'ü makinist, 9 kişi hayatını kaybetmişti. Kazada ölenlerin kimlikleri belli oldu.

Ankara'da abah saatlerinde meydana gelen, 3’ü makinist 9 kişinin hayatını kaybettiği, 47 kişinin yaralandığı tren kazasının ardından enkazdan çıkarılan 8 kişinin cenazesi, Keçiören’deki Adli Tıp Kurumuna nakledildi.

3 MAKİNİSTİN İSİMLERİ

Kazada Yüksek Hızlı Tren makinistleri Adem Yaşar ve Hulusi Böler ile kılavuz tren makinisti Kadir Ünal yaşamını yitirdi.

ÖLEN 6 YOLCUDAN İKİSİNİN İSMİ BELLİ OLDU

Kazada hayatını kaybeden 6 yolcudan ikisinin kimliği belli oldu.

Konya Medicana Hastanesi Yeni Doğan Yoğun Bakım Ünitesi Doktoru Uzm. Dr. Tahsin Ertaş ile TÜBİTAK tarafından Konya Bilim Merkezi’nde yapılacak “Bilim Cafe” programına katılmak üzere Konya’ya gitmekte olan Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi Astronomi ve Uzay Bilimleri Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Berahitdin Albayrak hayatını kaybetti.

YOLCULAR;Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Berahitdin Albayrak, Yusuf Yetim, Arif Kahan Ertik, Konya Medicana Hastanesi’nde görevli DR. Tahsin Ertaş, Kübra Yılmaz ve Ebru Erdem Ersan

Etiketler :