Yetim çocuklara iftar

Yetim çocuklara iftar

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, verdiği iftar yemeğinde ilçede yaşayan yetim çocuklarla bir araya geldi.

Beyşehir Belediyesi Sosyal Tesisleri’ndeki Taşköprü Aile Çay Bahçesi restoran bölümünde verilen yemeğe AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu, Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Başkan Yardımcısı Halim Gümüşel, Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Akpınar, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol, İlçe Müftüsü Mahmut Çelikoğlu, Beyşehir Birlik Muhtarlar Derneği Başkanı Faruk Koçer, İHH Beyşehir Temsilcisi İsmail Efe, din görevlileri, yetim çocuklar ve aileleri katıldı.

Başkan Özaltun, iftar yemeğinin ardından yaptığı açıklamada, Beyşehir’e farklı alanlarda hizmet eden kesimlerle birlikte iftar açmaya devam ettiklerini söyledi. Ramazan ayının 15. gününün yetimler günü olarak kutlandığını ifade eden Özaltun, bir gün önce babalar gününde ilçede yaşayan yetim çocuklarla iftarda bir araya geldiklerini vurguladı.

Başkan Özaltun, "Biz 7’den 77’ye bütün vatandaşımızın hizmetkarıyız. Mahalle muhtarlarımıza özellikle her toplantıda söylüyorum. Etrafınızda bir tane yetimi bir tane bakıma muhtaç, bir tane yardıma ihtiyaç varsa lütfen bize iletin biz bunlara gerekli yardımlar ne varsa yapalım diye. Ulaşabildiğimiz her noktaya, bakıma muhtaç olanlara gıda yardımı olsun veya diğer yardımlar noktasında olsun ulaşmaya özen gösteriyoruz” diye konuştu.