Yeşilgiresun Belediyespor'da hedef galibiyet

Yeşilgiresun Belediyespor'da hedef galibiyet

- Kulüp başkan vekili Güneş:"Trabzonspor ile belki de bu sezonun en önemli maçını oynayacağız. Kazandığımız takdirde normal sezonun bitimine 2 hafta kala ligde kaldığımızı ilan edeceğiz"


GİRESUN (AA) - Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 28. haftasında 5 Mayıs Cumartesi günü Trabzonspor'a konuk olacak Yeşilgiresun Belediyespor'da, kulüp başkan vekili Sertaç Güneş, rakipleriyle bu sezonun en önemli maçını oynayacaklarını söyledi.

Güneş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son 3 maçta alınacak bir galibiyetin kendilerini ligde tutmaya yeterli olacağını belirtti.

Trabzonspor deplasmanında parkeden mutlu ayrılarak bitime 2 maç kala hedeflerine ulaşmak istediklerini vurgulayan Güneş, "Trabzonspor ile belki de bu sezonun en önemli maçını oynayacağız. Kazandığımız takdirde normal sezonun bitimine 2 hafta kala ligde kaldığımızı ilan edeceğiz." dedi.

Güneş, sezonun ilk yarısında rakiplerini mağlup ettiklerini anımsatarak, "Rakibimiz de bizim gibi kümede kalma savaşı veriyor. O nedenle çok zor bir maç olacağını biliyoruz ancak Trabzonspor'un durumu bizi ilgilendirmiyor. Kazanarak hedefimize ulaşma arzusundayız. Son topa kadar mücadele ederek zorlu müsabakadan galip ayrılacağımıza inancımız tam." diye konuştu.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :