Yeşilgiresun Belediyespor Kulübü Başkan Vekili Yavuz:

Yeşilgiresun Belediyespor Kulübü Başkan Vekili Yavuz:

- "Hedefimiz, Fenerbahçe ve Pınar Karşıyaka karşılaşmalarını kayıpsız atlatarak, gelecek sezon Giresun halkına Avrupa heyecanı yaşatmak"


GİRESUN (AA) - Spor Toto Basketbol Ligi'nin 28. haftasında sahasında Demir İnşaat Büyükçekmece'yi 93-92 mağlup eden Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor'da kulüp başkan vekili Bülent Yavuz, hedeflerinin Fenerbahçe ve Pınar Karşıyaka karşılaşmalarını kayıpsız atlatarak, gelecek sezon Giresun halkına Avrupa heyecanı yaşatmak olduğunu söyledi.

Yavuz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün karşılaştıkları rakiplerini son çeyrekteki etkili oyunlarıyla 14 sayıdan geri gelerek mağlup etmeyi başardıklarını belirtti.

Son haftalardaki çıkışlarını Demir İnşaat Büyükçekmece karşısında da devam ettirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Yavuz, "Rakip karşısında maça kötü başladık ve üç periyotta istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. Son çeyrekte bambaşka bir kimliğe büründük. 14 sayı geriden gelerek maçı 1 sayı farkla da olsa kazanmayı bildik. Çok önemli bir galibiyet oldu bizim için. Son haftalardaki çıkışımızı rakibimizi de yenerek sürdürdük." dedi.

Yavuz, Demir İnşaat Büyükçekmece karşısında aldıkları galibiyetle FIBA Avrupa Kupası'na katılma iddialarını son iki haftaya taşıdıklarını kaydederek, "Birkaç hafta öncesine kadar küme düşme potasında yer alırken son 3 maçta aldığımız galibiyetlerle bugün Avrupa kupasına katılabilme ihtimalimiz doğdu. Kalan 2 maça odaklandık. Hedefimiz, Fenerbahçe ve Pınar Karşıyaka karşılaşmalarını da kayıpsız atlatarak gelecek sezon Giresun halkına Avrupa heyecanı yaşatmak." diye konuştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :