Yeşilgiresun Belediyespor iddialı

Yeşilgiresun Belediyespor iddialı

- Kulüp başkanı Aksu:"Beşiktaş Sompo Japan karşılaşmasına da kazanmak için çıkacağız ve sonuna kadar da başarmak için mücadele edeceğiz"


GİRESUN (AA) - Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nin 4. haftasında 29 Ekim Cumartesi günü deplasmanda Beşiktaş Sompo Japan ile karşılaşacak Yeşilgiresun Belediyespor'un kulüp başkanı Kerim Aksu, rakiplerini yenerek yeniden çıkış yakalamak istediklerini bildirdi.

Aksu, gazetecilere yaptığı açıklamada, mütevazı bir bütçeyle mücadele ettikleri ligde ilk 3 hafta sonunda 2 galibiyet almayı başardıklarını anımsattı.

Alınan galibiyetler ile genç oyunculardan oluşturulan iskelet kadronun başarılı olacağını herkesin gördüğünü kaydeden Aksu, "Bizim takımımız mütevazı bir bütçeyle lige devam ediyor. Arkadaşlarımız güzel bir proje takımı oluşturdular. Başarılı olacaklarını da geride kalan haftalardaki sonuçlar ve ortaya konulan mücadele ile kanıtlandı." dedi.

Aksu, şunları kaydetti:

"Geçen hafta Fenerbahçe karşısında çok iyi mücadele etmemize rağmen kaybettik. Ben o maçtaki oyun ve mücadeleden memnunum. Fenerbahçe maçını unuttuk. Önümüzde Beşiktaş Sompo Japan maçı var. Deplasmanda oynayacağımız karşılaşmadan oyuncularımızdan galibiyet bekliyorum. Yeşilgiresun Belediyespor sadece bu karşılaşmaya değil, her maçına galibiyet için çıkıyor. Beşiktaş Sompo Japan karşılaşmasına da kazanmak için çıkacağız ve sonuna kadar da başarmak için mücadele edeceğiz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :