Yeşilgiresun Belediyespor Başkan Vekili Yavuz:

Yeşilgiresun Belediyespor Başkan Vekili Yavuz:

- "Kalan 3 maçımızdan da galibiyetle ayrılarak gelecek sezon FIBA Avrupa Kupası'nda mücadele etme hakkı kazanmayı hedefliyoruz"


GİRESUN (AA) - Spor Toto Basketbol Ligi ekiplerinden Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor'un kulüp başkan vekili Bülent Yavuz, "Kalan 3 maçımızdan da galibiyetle ayrılarak gelecek sezon FIBA Avrupa Kupası'nda mücadele etme hakkı kazanmayı hedefliyoruz." dedi.

Yavuz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde ilk 11 sırada yer alan takımların gelecek sezon Avrupa kupalarında mücadele etmeye hak kazanacağını anımsattı.

FIBA Avrupa Kupası'na katılma şanslarının sürdüğünü anlatan Yavuz, şöyle devam etti:

"Ligde kalmayı garantiledikten sonra gözümüzü yukarılara diktik. Kalan 3 maçımızdan da galibiyetle ayrılarak gelecek sezon FIBA Avrupa Kupası'nda mücadele etme hakkı kazanmayı hedefliyoruz. İlk kez mücadele ettiğimiz ligde, Avrupa kupasına katılma şansını yakalamak bence çok büyük başarı olacaktır. Bu tarihi fırsatı değerlendirmek ve gelecek sezon Giresun'a bu heyecanı yaşatmak istiyoruz."

Bülent Yavuz, kadro dışı bırakılan ABD'li oyuncu Doron Perkins'in kendilerinden görüşme talebinde bulunduğunu aktararak, "Disiplinsiz davranışları nedeniyle Tony Crocker ve Doron Perkins'i yönetim kurulu kararı ile kadro dışı bırakmıştık. Bu oyunculardan Perkins, yönetim kurulumuzdan randevu talep etti. Affedilmesi için bizimle görüşme talebinde bulundu. Kendisi ile görüşerek durumunu değerlendireceğiz." diye konuştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :