Yeşilgiresun Belediyespor Başkan Vekili Yamak:

Yeşilgiresun Belediyespor Başkan Vekili Yamak:

"Fenerbahçe karşısında kazanmayı çok istedik ancak başaramadık"


GİRESUN (AA) - Spor Toto Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Yeşilgiresun Belediyespor'un başkan vekili Fatih Yamak, Fenerbahçe karşısında kazanmayı çok istediklerini ancak bunu başaramamanın üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

Yamak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, evlerinde konuk ettikleri Fenerbahçe'ye 72-61 mağlup olduklarını anımsattı.

Ligde ilk iki maçı kazanmanın morali ile Fenerbahçe karşısına çıktıklarını ifade eden Yamak,"Fenerbahçe karşısında kazanmayı çok istedik ancak başaramadık. Karşılaşma boyunca rakibimizle başa baş mücadele ettik. Maçın son bölümlerinde kazanma fırsatını da yakaladık. Fenerbahçe çok tecrübeli ekip ve son bölümü iyi oynadılar. Kazanan taraf rakibimiz oldu. Kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz." dedi.

Hafta sonu deplasmanda Beşiktaş Sompo Japan ile karşılaşacaklarını, hedeflerinin galibiyet olduğunu aktaran Yamak, "Fenerbahçe maçını unuttuk. Şimdi önümüzde oynayacağımız Beşiktaş Sompo Japan karşılaşmasına odaklandık. Hafta içerisinde iyi çalışarak deplasmana galibiyet için gideceğiz. Rakibimiz karşısında kazanırsak bu kesinlikle sürpriz olmaz. Kazanma potansiyeline sahip bir kadromuz var." diye konuştu

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :