Yeşilgiresun Belediyespor Başantrenörü Trifunovic:

Yeşilgiresun Belediyespor Başantrenörü Trifunovic:

-"Fenerbahçe'ye karşı özel bir önlem almadık ama onların da zayıf noktaları var. Bunları iyi analiz ederek oyun planımızı oluşturacağız"


GİRESUN (AA) - Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nin 3. haftasında 23 Ekim Pazar günü Fenerbahçe'yi ağırlayacak Yeşilgiresun Belediyespor'un başantrenörü Aleksandar Trifunovic, rakibin zayıf noktalarını iyi analiz ederek oyun planını oluşturacağını söyledi.

Trifunovic, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Fenerbahçe maçına büyük önem verdiklerini ve bunun için de çok sıkı hazırlandıklarını belirtti.

Fenerbahçe'nin Türkiye ve Avrupa'nın en iyi ekiplerinden birisi olduğunu iyi bildiklerini vurgulayan Trifunovic, "Fenerbahçe ile kendi evimizde oynayacağız. Çok kaliteli oyuncuları var. Diğer takımlara nasıl hazırlanıyorsak Fenerbahçe'ye de o şekilde hazırlanıyoruz. İyi çalışıyoruz. 40 dakika boyunca parkede herkes elinden geleni yapacaktır. Fenerbahçe'ye karşı özel bir önlem almadık ama onların da zayıf noktaları var. Bunları iyi analiz ederek oyun planımızı oluşturacağız." diye konuştu.

Ligde ilk iki haftada kazanmalarının, oyuncuların moralinin yükselmesini sağladığını dile getiren Trifunovic, şöyle konuştu:

"Ligde 2'de 2 yaptık. Bu çok güzel bir şey. Ama hemen havaya girilmemesi lazım. Bu takımın ana hedefi ligde kalmak. Çok genç bir takımız. Maç maç düşünerek kendimizi geliştirmeliyiz. Bu takımın ligde önemli başarı yakalayacağına inanıyorum. Ama henüz daha erken. Daha çok uzun yolumuz var."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :