Yeşilay Haftası

Yeşilay Haftası

CHP Genel Başkan Yardımcısı Torun: "Toplumumuzu ve özellikle gençlerimizi madde bağımlılığına karşı bilinçlendirilen tüm Yeşilay çalışanlarına, gönüllülerine teşekkür ediyorum"

ORDU (AA) - CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Yeşilay Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.

Torun, mesajında, sağlıksız toplumların gelişmesinin ve ilerlemesinin mümkün olmadığını belirterek, bu anlamda bilinç ve farkındalık yaratmanın herkesin ortak sorumluluğu olduğunu ifade etti.

Son yıllarda madde bağımlılığının ilkokullara kadar indiğini ileri süren Torun, "Her anlamda zor günler yaşayan yurttaşlarımız, bir de madde bağımlılığı üzerinden çocuklarıyla tehdit edilir duruma gelmiştir. Gençlerimizi karanlığın içinden çekip çıkarmak hepimizin en önemli görevlerinden biridir." açıklamasında bulundu.

Geleceğin teminatı gençlerin sağlıklı bireyler olarak yetişmesi yolunda alkol, tütün ve bağımlılık yapıcı maddelerin neden olduğu zararın, yapılan etkinliklerle gözler önüne serildiği Yeşilay Haftası’nın önemli bir misyonu yerine getirdiğini belirten Torun, şunları kaydetti:

"Bu anlamda pek çok yasal düzenleme yapılmıştır. Ancak güçlü bir toplum ve sağlıklı bir nesil için, kötü alışkanlıklarla mücadelede ailenin yeri ve önemi yadsınamaz bir gerçektir. Toplumumuzu ve özellikle gençlerimizi madde bağımlılığına karşı bilinçlendirilen tüm Yeşilay çalışanlarına, gönüllülerine teşekkür ediyor, Yeşilay Haftasını kutluyor, başta çocuklarımız ve gençlerimiz olmak üzere tüm yurttaşlarımıza sigara, alkol ve madde bağımlığından uzak, sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :