‘Yeşil Mikrofon’ Memleket’e konuk oldu

‘Yeşil Mikrofon’ Memleket’e konuk oldu

‘Yeşil Mikrofon’ Sokak röportajları ile Konya sokaklarının nabzını tutmaya devam ediyor.

Kimi zaman gündem konuları ile kimi zamanda kişisel sorularla sokaklarda nabız tutan bu ekip, gündem oluşturmaya devam ediyor. Zaman zaman ilginç cevapların geldiği röportajlar keyifle izleniyor. Haber ve gazetecilikle ilgili de Memleket gazetesi ile röportajı tercih eden Yeşil Mikrofon, habercilik ve gazeteciliğin detaylarını yayınladı.

Konya’da yenilik, farklılık oluşturmak amacıyla  “Yeşil Mikrofon” ismiyle sosyal medya yayını yapmak üzere bu işe giriştiklerini ifade eden Kazım Ünal, “Konya sokaklarında zaman zaman gündemle alakalı soruları vatandaşa yöneltiyoruz. Çok keyifli cevaplar alıyoruz. Zaman zamanda kişisel sorularla vatandaşımıza mikrofon uzatıyoruz. Bir anda mikrofon ve soruyla karşılaşan vatandaşımız bazen heyecanlanıyor, fakat güzel cevaplar alıyoruz. Bizler ileriye dönük olarak sosyal medyanın önemini değerlendirmek istiyoruz. Bunu da iyi kullandığımıza inanıyorum” dedi.

Gazete ve habercilik üzerine de Memleket Gazetesinde röportaj yapan ekip, bir gazetenin hazırlanması, aşamaları ve haberciliğin detaylarını da izleyenlerine duyurdu. İşte Memleket gazetesinde yapılan o röportaj…

VİDEOYU  İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ