Yeşil Kırşehirspor Teknik Direktörü Cihan, istifa etti

Yeşil Kırşehirspor Teknik Direktörü Cihan, istifa etti

KIRŞEHİR (AA) - Yeşil Kırşehirspor Teknik Direktörü Bekir Barış Cihan'ın görevinden istifa ettiği bildirildi.Kulübün Basın Sözcüsü Murat Aydemir,...

KIRŞEHİR (AA) - Yeşil Kırşehirspor Teknik Direktörü Bekir Barış Cihan'ın görevinden istifa ettiği bildirildi.

Kulübün Basın Sözcüsü Murat Aydemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Cihan'ın bugün itibariyle görevden istifa ettiğini belirtti. Takımı hafta sonu karşılaşacağı Çubukspor karşılaşmasına yardımcı antrenörlerin hazırlayacağını ifade eden Aydemir, kulüp başkanın Almanya'da olduğunu, kente döndüğünde gerekli değerlendirmenin yapılacağını kaydetti.

Öte yandan, Teknik Direktör Cihan, sosyal paylaşım hesabından yaptığı açıklamada, görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Yeşil Kırşehirspor'da görev yapmaktan her zaman gurur duyduğunu dile getiren Cihan, "Bugün itibariyle görevimden ayrılmış bulunuyorum. 5 sezon önce enkaz bir şekilde aldığımız camiamızı müthiş bir yapılanma ile bırakmanın haklı gururunu yaşıyorum. Çok güzel anlar, sevinçler ve üzüntüler yaşadım. Bu süreçte yanımda yer alan belediye başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerine, teknik ekibe, başta kaptanlar olmak üzere futbolcularıma, basınımıza, taraftarımıza ve Yeşil Kırşehirspor camiamıza şükranlarımı sunuyorum. Hakkınızı helal edin, başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :