Yerel seçimlere doğru

Yerel seçimlere doğru

Konya’nın Beyşehir ilçesinde AK Parti’li Belediye Başkan Adayı Üzeyir Yaşar, yerel seçim çalışmalarını sürdürüyor.Yaşar, AK Parti...

Konya’nın Beyşehir ilçesinde AK Parti’li Belediye Başkan Adayı Üzeyir Yaşar, yerel seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Yaşar, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol ve partili yöneticilerle yerel seçim çalışmaları kapsamında ilçeye bağlı mahalleleri ziyaret ediyor.

İlçe merkezinde esnaf, sivil toplum kuruluşu, kamu kurumları ziyaretlerini de sürdüren Yaşar ve beraberindekiler, bugüne kadar ilçeye bağlı Huğlu, Üzümlü, Yenidoğan, Sadıkhacı, Gölyaka, Kurucuova, Doğanbey, Kayabaşı, Yeşildağ ve Esence mahallelerinde biraraya geldiği mahalle sakinlerinden 31 Mart’ta yapılacak seçimlerde destek istedi.

İlçeye bağlı Esence Mahallesi’ni de ziyaret eden Yaşar, burada yaptığı konuşmada, gittiği her yerde kendisine yoğun ilgi ve teveccüh gösterilmesinden dolayı tüm ilçe halkına teşekkür etti.

Cumhur İttifakı’nın bir adayı olarak yapılacak seçimlerde kendisine destek istemeye geldiklerini vurgulayan Yaşar, görev verilmesi halinde nasıl bir yönetim anlayışı sergileyeceğini anlattı.

Yaşar, Konya’nın en genç belediye başkan adayı olarak Beyşehir’i şehrin gençleriyle, halkıyla birlikte yöneteceklerini dile getirerek, şunları kaydetti:

"34 yaşında bir belediye başkan adayı olarak Beyşehir’in cadde ve sokaklarında büyümüş, yaşadığı ilçenin sorunlarını çok yakından bilen bir evladınız olarak bugün burada karşınızdayım. Aslında dertlerimiz, hüzünlerimiz, sevinçlerimiz hepimizin bir. Ben sizlerden biriyim, sizin hissettiklerinizi hisseden, dertlerinizi bilen, isteklerinizi bilen bir kardeşiniz, evladınızım. Yaşım itibariyle kendini ve ne yapacağını bilen, enerji dolu, mücadele edecek, görev verilirse gecesini gündüzüne katacak, aşkla ve şevkle çalışacak bir kardeşinizim. Kesinlikle bu süreçte sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmamak için tüm gayret ve çabayı göstereceğim. Belediye başkanı seçilirsem, Beyşehir Belediyesi’ni ve ilçeyi bu şehrin gençleriyle, halkımızla hep beraber yöneteceğim. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Çünkü, bu şehrin gençleri şehrin yönetimine talip olmuştur."

 

Yerel seçimlere doğru

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :