Yeraltı çarşısında bayram sonu indirimi

Yeraltı çarşısında bayram sonu indirimi

Konya Büyükşehir Belediyesi Yeraltı Çarşısı Ramazan bayramının ardından Konyalıların uğrak yeri oldu. Yeraltı Çarşısındaki birçok esnaf, sattığı ürünlerde yüzde 40’a varan indirimlerle alışverişe can katmaya amaçlıyor.

Yeraltı Çarşısındaki indirimleri fırsat bilen vatandaşlar da bayram sonunda alışveriş yapmaya devam etti. Yapılan indirimlerle birçok müşteriyi çarşıya çekmeyi başardıklarını söyleyen Yeraltı Çarşısı esnaflarından Madeno Giyim Sahibi Hüseyin Karaman Kurban, durumdan memnun olduklarını söyledi.

Kurban bayramı sonuna kadar çarşıyı hareketli tutmalarını gerektiğini de sözlerine ekleyen Karaman, “Ramazan ayında ve özellikle bayram alışverişlerinde Yeraltı Çarşısı bereketli zamanlar geçirdi. Bayramdan sonra birçok vatandaş alışveriş ihtiyacını giderdi. Bayramdan sonra piyasalarda durgunluk yaşanması olağan şeylerdir. Biz çarşı esnafı olarak bu durumu en aza indirmek için indirimler ve avantajlar yapıyoruz. Yeraltı Çarşısında yapılan indirimler gerçekten gözle görülür oranda oluyor. Durum böyle olunca da çarşının hareketliliği kaybolmuyor” şeklinde konuştu.

KURBAN BAYRAMINA BÜYÜK İNDİRİMLER YAPILIYOR

Yeraltı Çarşısı esnafları indirimler yaparak çarşı hareketliliğini çanlı tutarken aynı zamanda Kurban Bayramı hazırlıklarına başladılar. Yaklaşık 60 gün sonra gelecek olan Kurban bayramı hazırlıklarında ise yeni ürünler alımı başladığını söyleyen çarşı esnafı, indirimlerin bayram sonuna kadar devam edeceğini aktardılar. Kurban bayramına sayılı günler kala indirimlerin daha da çok olacağını söyleyen yeraltı çarşısı esnafları, hareketliliğin devam etmesi için ellerinden geleni yaptıklarını dile getirdiler.

EN İYİ İNDİRİM AYAKKABIDA

Yeraltı Çarşısındaki indirimleri fırsat bilen vatandaşlar ise bayram sonu alışverişlerine hız kesmeden devam ediyorlar. Ramazan bayramı sonunda yeraltı çarşısında büyük indirimleri fırsata dönüştürdüklerini söyleyen vatandaşlar ise az parayla çok ürün almanın keyfini yaşıyor. Çarşıdaki en iyi indirimini ayakkabılarda olduğunu söyleyen vatandaşlar “Bir ayakkabı fiyatına iki ayakkabı almanın mutluluğunu yaşıyoruz” dediler. Servet R. Çolak – Memleket