Yenimahalle sakinleri kadınlar matinesinde eğlendi

Yenimahalle sakinleri kadınlar matinesinde eğlendi

ANKARA(AA) - Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde belediyenin desteğinde kadınlar matinesinde bir araya gelen kadınlar eğlenceli anlar yaşadı.Yenimahalle Belediyesi...

ANKARA(AA) - Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde belediyenin desteğinde kadınlar matinesinde bir araya gelen kadınlar eğlenceli anlar yaşadı.

Yenimahalle Belediyesi Meslek Edindirme ve Hobi Kursları’nın ev sahipliğinde Ata Kültür Merkezi'nde Ata Mahallesinde oturan kadınlara yönelik kadınlar matinesi düzenlendi.

Yenimahalle Belediye Başkan Vekili Mehmet Kartal burada yaptığı konuşmada, belediyesi olarak kültür merkezleri başta olmak üzere bu tür mekanları yapmalarındaki asıl hedefin komşuluk ilişkilerinin sağlamlaşması, dostlukların kurulması, arkadaşlık ilişkilerinin pekiştirilmesi olduğunu söyledi.

Kartal, "Bir ülkede kadınlar ne kadar mutluysa, o ülkenin geleceği o kadar aydınlıktır. Kadınların mutlu olmadığı yerde huzur olmaz." dedi.

Belediyenin Eğitim Kültür Müdürlüğü müzik ekibinin performansıyla başlayan eğlence Ersin Perçin, Sezen Yurtseven ve Serdar Şimşek konserleriyle devam etti.

Kadınların doyasıya eğlendiği etkinlikte katılımcılar birlikte türküler söyleyip halay çekti.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :