Yenimahalle Belediyespor Bayan Hentbol Takımı zorlu grupta

Yenimahalle Belediyespor Bayan Hentbol Takımı zorlu grupta

Başkent ekibi, Şampiyonlar Ligi ön eleme 1. grupta Norveç, Hırvatistan ve Hollanda takımları ile eşleşti- Yenimahalle Belediyespor yarı finalde Norveç ekibi Glassverket IF ile karşılaşacak

ANKARA (AA) - Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde Türkiye'yi temsil edecek Yenimahalle Belediyespor, ön eleme turunda Norveç, Hırvatistan ve Hollanda takımları ile eşleşti.

Avrupa Hentbol Federasyonu'nun (EHF) Viyana'daki merkezinde gerçekleştirilen kura çekimi sonrasında başkent ekibi 1. grupta, Glassverket IF (Norveç), HC Podravka Vegeta (Hırvatistan) ve SERCODAK Dalfsen (Hollanda) ekipleriyle mücadele edecek.

Statü gereği Türk temsilcisi yarı finalde Norveç ekibi Glassverket IF ile karşılaşacak. Başkent ekibi rakibini yenmesi durumunda HC Podravka Vegeta-SERCODAK Dalfsen eşleşmesinin galibi ile finalde karşılaşacak. Finalde rakibine üstünlük sağlayacak takım Şampiyonlar Ligi gruplarına kalacak.

Müsabakalar 10-11 Eylül tarihlerinde tek merkezde oynanacak. Kura çekimine 1. torbadan giren Norveç ekibi, ev sahipliği hakkını elinde bulunduruyor.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :