YENİLMEZ ARMADA!

YENİLMEZ ARMADA!

Torku Konyaspor, Süper Lig ve Türkiye Kupası dahil olmak üzere çıktığı son 8 karşılaşmada mağlubiyet yüzü görmedi. Aykut Kocaman ve talebeleri, Çarşamba Beşiktaş’a da yenilmeyerek seriyi sürdürmek istiyor

Son günlere damgasını vuran Torku Konyaspor, aldığı galibiyetlerle herkesi kendine hayran bırakıyor. Türkiye Kupası’nda yoluna namağlup ilerleyen yeşil-beyazlılar, Süper Lig’in ikinci yarısında oynadığı 3 maçtan 7 puan çıkartarak güçlü takım hüviyetine büründü. Kazanmayı alışkanlık haline getiren Aykut Kocaman’ın takımıx çarşamba günü oynayacakları Beşiktaş maçında iş kazasına uğramak istemiyor. Son mağlubiyetini 27 Aralık 2015’te Süper Lig maçında Beşiktaş’a karşı 4-0’lık skorla alan ekibimiz, o günden beri yenilmiyor. Türkiye Kupası’nda çıktığı 5 karşılaşmada 4 galibiyet, 1 de beraberlik çıkartan yeşil-beyazlılar, Süper Lig’de ise Kayserispor’u 1-0, Akhisar Belediyespor’u 2-0 yenerken, son olarak da Galatasaray ile 0-0 berabere kaldı. Aldığı başarılı sonuçlarla taraftarının gönlünde taht kuran Kartallar, yarınki maçtan da avantajlı bir skorla dönmeyi arzuluyor. Temsilcimiz, Beşiktaş maçından sonra ise rotasını Süper Lig’e döndürecek. Torku Konyaspor, ligde üst üste 2 maçını da Torku Arena’da oynayacak. Aykut Kocaman’ın talebeleri, 13 Şubat cumartesi günü Osmanlıspor ile 19 Şubat Cuma günü ise Sivasspor’u konuk edecek.

manset.jpg
TORKU KONYASPOR’UN SON 8 MAÇI

İnegölspor       1 – 1    Konyaspor
Konyaspor      2 – 0    İnegölspor
Akhisar           0 – 2    Konyaspor
Kayserispor     0 – 1    Konyaspor
Konyaspor      1 – 0    Kayserispor
Konyapor        2 – 1    Etimesgut
Konyaspor      1 – 0    Antalyaspor
Galatasaray     0 – 0    Konyaspor 

SEN GELDİN, BAHAR GELDİ
orku Konyaspor’da üst üste alınan güzel sonuçlardan sonra ilginç bir de istatistik oluştu. Devre arası transfer sezonunda Slovenya’nın Domzale takımından kadroya katılan Nejc Skubic, yaklaşık 1 aylık dilimde çıktığı 6 maçta da yenilgi yüzü görmedi. Süper Lig’de 3 maça çıkan ve 7 puan toplayan Sloven solbek, Akhisar Belediyespor karşılaşmasında Dimitar Rangelov’a bir de asist yapmıştı. Türkiye Kupası’nda da 3 maça çıkan Skubic; İnegölspor, Kayserispor ve Antalyaspor karşılaşmalarından galibiyetle ayrıldı. Müthiş bir istatistik oluşturan Sloven futbolcunun bir an önce Beşiktaş maçına çıkmayı hayal ettiği öğrenildi. Bu arada Torku Konyaspor’un Sırp Stoperi Jagos Vukovic, bu karşılaşmalarda 4 gol atarak takımının gol yükünü çekti.
Veli Özkan / memleket.com.tr