Yeniden Refah Partisi Konya'da istifa rüzgarı

Yeniden Refah Partisi Konya'da istifa rüzgarı

Yeniden Refah Partisi'nde Konya teşkilatında istifa rüzgarı hız kesmeden devam ediyor. Son olarak Beyşehir ilçesinden üç isim daha istifa etti.

Yeniden Refah Partisi'nde (YRP) Konya Teşkilatı'nda istifalar art arda gelmeye devam ediyor. 31 Mart yerel seçimlerinin ardından başlayan istifa dalgası, son olarak Beyşehir ilçesinden üç önemli ismin daha istifa etmesiyle yeni bir boyut kazandı.

YRP KONYA'DA 3 İSTİFA BİRDEN

YRP Beyşehir İlçe Başkanı Ömer Ceylan, Basın-Medya Tanıtım Başkanı Hasan Gündoğdu ve Kadın Kolları Başkanı Zehra Gündoğdu, görevlerinden istifa ettiklerini açıkladılar.

Ömer Ceylan, istifa açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamızın kıymetli evladı Dr. Fatih Erbakan’ın kurmuş olduğu Milli Görüş Davası yolunda şerefle ve onurla bugüne kadar yürütmüş olduğum Yeniden Refah Partisi Beyşehir İlçe Başkanlığından 13.05.2024 tarihi itibariyle istifa etmiş bulunmaktayım. Bugüne kadar bizi bu davada yalnız bırakmayan teşkilat mensuplarımıza, Kadın Kollarımıza, Kadın Gençlik Kollarımıza, mahalle başkanlarımıza, Beyşehir’de bizleri destekleyen tüm vatandaşlarımıza ve bu davaya gönül veren herkese çok teşekkür ediyorum.”

Hasan ve Zehra Gündoğdu da istifa kararına ilişkin aynı cümleleri kullandılar. Bu istifalarla birlikte YRP Beyşehir teşkilatında ciddi bir boşluk oluşurken, partinin genel durumu ve istifa dalgasının nasıl etkiler doğuracağı merak konusu oldu.

İLK İSTİFA KONYA İL BAŞKANINDAN

31 Mart Yerel seçimlerinin ardından ilk olarak İl Başkanı Temel Peker görevinden istifa ettiğini duyurmuştu. Peker’in ardından Yeniden Refah Partisi’nden Belediye Başkanı seçilen Ali Öztoklu ile meclis üyeleri de partilerinden istifa etmişti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.