Yeniden Refah Partisi Konya İl Başkanlığı'nda kepenk krizi

Yeniden Refah Partisi Konya İl Başkanlığı'nda kepenk krizi

Konya'da Yeniden Refah Partisi'nde il başkanlığı değişimine rağmen, eski başkanın kepenkleri kapatması yeni bir krize yol açtı.

Konya'da Yeniden Refah Partisi'nde seçim sonuçlarının ardından yaşanan istifaların ve il başkanlığı değişiminin ardından beklenmedik bir kriz ortaya çıktı. Seçim sonuçlarının ardından istifasını sunan eski il başkanı Temel Peker'in yerine atanan Mehmet Köseoğlu, yeni dönemin başlangıcını temsil ederken, eski başkanın il başkanlığı binasının kepenklerini kapattırması şaşkınlık yarattı.

yrp.jpg

Temel Peker'in istifası, partinin icra kurulu tarafından alınan ortak bir kararla gerçekleşmişti. Ancak Peker'in il başkanlığı binasının kapılarını kapatarak anahtarları da beraberinde götürmesi, partiyi yeni bir sorunla karşı karşıya bıraktı. Üstelik kira kontratının da Peker üzerine olması, durumu daha da karmaşık hale getirdi.

Yeniden Refah Partisi Konya İl Başkanlığı yetkililerinden resmi bir açıklama beklenirken, yaşanan bu olay, parti içindeki yönetim değişimine gölge düşürdü. Yeni dönemin başlangıcında, yaşanan bu tür sıkıntılarla karşılaşılması, partinin önünde yeni zorlukların olduğunu işaret ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.