"Yeni Zelanda'daki ırkçı ve vahşi İslamofobik saldırıyı lanetliyorum"

"Yeni Zelanda'daki ırkçı ve vahşi İslamofobik saldırıyı lanetliyorum"

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca:Yeni Zelanda'daki ırkçı ve vahşi İslamofobik saldırıyı buradan lanetliyorum. Vefat edenlere, şehit olanlara Allah'tan rahmet diliyorum.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Yeni Zelanda'daki ırkçı ve vahşi İslamofobik saldırıyı lanetliyorum. Vefat edenlere, şehit olanlara Allah'tan rahmet diliyorum. Küresel emperyal dünyanın ve İslamofobiyi besleyen bu dünyanın da İslam'dan artık elini çekmesini istiyor, sağduyuya davet ediyorum." dedi.

Bir dizi programa katılmak için Yüksek Hızlı Tren (YHT) ile Ankara'dan Konya'ya gelen Koca, trenin rahat ve kullanışlı olduğunu söyledi.

 Koca, şöyle konuştu: "Öncelikle Polonya'da şehit edilen Furkan Kocaman kardeşime buradan Allah'tan rahmet diliyorum. Kalanlara başsağlığı ve sabır diliyorum. Bu saldırıyı kınıyorum. Ayrıca bugün yeni bir saldırıyla uyandık. Yeni Zelanda'daki ırkçı ve vahşi İslamofobik saldırıyı lanetliyorum. Vefat edenlere, şehit olanlara Allah'tan rahmet diliyorum. Küresel emperyal dünyanın ve İslamofobiyi besleyen bu dünyanın da İslam'dan artık elini çekmesini istiyor, sağduyuya davet ediyorum."

 

 

 

 

Etiketler :