Yeni Şafak ve Yeni Akit gazetelerine eş zamanlı saldırı

Yeni Şafak ve Yeni Akit gazetelerine eş zamanlı saldırı

Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci:- "Bu milletin sesini özgürce duyuran bu iki yayın organımıza yapılan saldırıyı, nefretle ve şiddetle kınıyorum. Bu saldırılarla ne Yeni Şafak ne de Yeni Akit yollarından dönecektir"

İSTANBUL (AA) - Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Yeni Şafak ve Yeni Akit gazetelerine yönelik saldırıları değerlendirirken, "Bu milletin sesini özgürce duyuran bu iki yayın organımıza yapılan saldırıyı nefretle ve şiddetle kınıyorum. Bu saldırılarla ne Yeni Şafak ne de Yeni Akit yollarından dönecektir" dedi.

Tüfenkci, Yeni Şafak gazetesini ziyaretinde İmtiyaz Sahibi Ahmet Albayrak ve Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül ile görüştü. Basına kapalı gerçekleşen görüşmenin ardından TV Net'te canlı yayına katılan Tüfenkci, şunları kaydetti:

"Bu milletin sesini özgürce duyuran bu iki yayın organımıza yapılan saldırıyı nefretle ve şiddetle kınıyorum. Bu yapılan saldırılarla ne Yeni Şafak ne de Yeni Akit yollarından dönecektir. Özgür basını, Türkiye'deki basını susturma çabalarına özellikle alet de olmayacaklar. Terör amacına da ulaşmayacak. Toplumu rahatsız eden ve germeye yönelik bu eylemi tasvip etmek mümkün değil. Zaten güvenlik güçlerimiz de titizlikle bu olayların üzerine gidiyor. Umuyorum kısa zamanda failleri yakalanacaktır."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :