Yeni Malatyasporlu Iwuji:

Yeni Malatyasporlu Iwuji:

"Malatya'ya şampiyonluk hediye etmek istiyoruz"


MALATYA (AA) - TFF 1. Lig'in lideri Yeni Malatyaspor'un Nijeryalı forvet oyuncusu Amamchi Augustine Iwuji, kente şampiyonluk hediye etmek istediklerini söyledi.

Iwuji, İnönü Stadı'ndaki antrenmanda gazetecilere yaptığı açıklamada, Malatya'da bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu belirtti.

Ligde lider olduklarını hatırlatan Iwuji, başarı için çok çalıştıklarını kaydederek, "Takım olarak antrenmanlarda çok iyi, çok sıkı çalışıyoruz. Daha sonra maçlarda da kendimizi gösteriyoruz. Ayrıca takım olmayı da öğrendik. İyi bir takım olursanız önünüzde hiçbir güç duramaz. Galiba bizi başarıya götüren şey de bu. İyi bir takımız ve bunun için çok çalışıyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Malatya'ya gelmeden önce taraftarların kendisine ilgi göstermeye başladığını ve bu ilginin kendisini mutlu ettiğini dile getiren Nijeryalı futbolcu, şöyle devam etti:

"Taraftarlarımızdan çok iyi elektrik alıyorum, iyi bir enerji veriyorlar. Maça başlamadan önce tribünlere bakıyorum ve taraftarımızın coşkusunu görüyorum. Taraftarımızı da arkamıza alıp, nice başarılara imza atacağımıza inanıyorum. Takım olarak bir aileyiz. Arkamdaki arkadaşlarımı görünce heyecanlanıyorum. Beni heyecanlandırıyorlar. Gol atmak için bana ayrı bir azim ve iştah geliyor. Arkadaşlarımızla Malatya'ya şampiyonluk hediye etmek istiyoruz."

Iwuji, ligin yedinci haftasında deplasmanda Şanlıurfaspor ile oynayacakları karşılaşmadan da galibiyetle ayrılarak, liderliklerini sürdürmek istediklerini sözlerine ekledi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :