Yeni Malatyaspor'da teknik direktör arayışı

Yeni Malatyaspor'da teknik direktör arayışı

PTT 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'un sportif direktörü Ali Ravcı, Yücel İldiz'in takımdan ayrılmasının ardından teknik direktör arayışına başladıklarını...

PTT 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'un sportif direktörü Ali Ravcı, Yücel İldiz'in takımdan ayrılmasının ardından teknik direktör arayışına başladıklarını bildirdi. 

Ravcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Yücel İldiz'in kaliteli bir teknik adam olduğunu ancak Yeni Malatyaspor'la kan uyuşmazlığı yaşadığını ifade etti. 

Giresunspor ile deplasmanda yapacakları maçın hazırlıklarını altyapı antrenörlerinin yönetiminde sürdürdüklerini kaydeden Ravcı, "Dün itibarıyla Yücel İldiz ile yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. Değerli hocamız Yücel İldiz ve ekibine bugüne kadar kulübümüze vermiş oldukları emeklerden dolayı şahsım, kulübüm ve personel adına teşekkür ediyorum. Hocamıza bundan sonraki antrenörlük hayatında başarılar diliyoruz. Yönetimimiz teknik direktör arayışlarını sürdürüyor. İnşallah en kısa zamanda, en doğru isimle anlaşma sağlayacağız" şeklinde konuştu. 

Ravcı, yeni bir teknik direktörle anlaşana kadar takımı altyapı antrenörlerinin çalıştıracağını belirterek, "Onlar ellerinden geleni yaparak takımı hocamız gelene kadar en iyi şekilde yönetecekler. Bundan kimsenin şüphesi olması" ifadelerini kullandı. 

AA

Kaynak:Haber Kaynağı