Yeni Malatyaspor'da moraller yerinde

Yeni Malatyaspor'da moraller yerinde

Defans oyuncusu Sadık Çiftpınar: "Teknik direktör İrfan Buz'un takımın başına geçmesiyle pozitif bir futbol ortaya koyuyoruz"

MALATYA (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'un defans oyuncusu Sadık Çiftpınar, galibiyet serisini sürdürmek istediklerini söyledi.

Antrenman öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan savunma oyuncusu Sadık Çiftpınar, takımına faydalı olmaya çalıştığını ifade ederek, "Teknik direktör İrfan Buz'un takımın başına geçmesiyle geride kalan 6 haftada pozitif bir futbol ortaya koyuyoruz. Bunun karşılığında da 6 maçta 12 puan aldık. Son 3 karşılaşmada da galip galip gelerek 12. sıraya yükseldik. Liderle aramızda 6 puan var ve bir anda hesaplar değişti. Şimdi hesaplar tam tersine döndü. Play-off ya da liderlik şansımız olabilir. İnşallah galibiyet serisini sürdürmek istiyoruz" diye konuştu.

Sadık, Spor Toto Süper Lig takımlarından Bursaspor'un kendisiyle ilgilendiği yönündeki haberleri gazetelerden öğrendiğini dile getirdi.

Kendisine veya kulübüne bu yönde bir talep olmadığını vurgulayan Sadık Çiftpınar, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Benim de öyle bir düşüncem yok. Şu anda aklım ve fikrim Yeni Malatyaspor'da. Takımım için idmanlarda ve maçlarda elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Yeni Malatyaspor'dan çok memnunum. Burası da benden memnun kaldığı sürece, kulübün menfaatleri doğrultusunda hiçbir şekilde ayrılmak istemiyorum." 

Yeni Malatyaspor'un orta saha oyuncusu İrfan Başaran ise teknik direktör İrfan Buz'un kendisine verdiği görevi en iyi şekilde yerine getirmek için çalıştığını söyledi.

Herkesin özverili bir şekilde mücadele ettiğine dikkati çeken İrfan, takımda her şeyin yolunda gittiğini dile getirdi.

Devrenin bitimine 4 hafta kaldığını hatırlatan İrfan, "Önümüzde Adana Demirspor maçı var. 3'te 3 yaptık ama o maçlar geride kaldı. İnşallah Adana Demirspor maçını kazanırsak rakibimizin üzerine çıkıyoruz" şeklinde konuştu.

 

- Antrenman

 

Yeni Malatyaspor, hafta sonu sahasında Adana Demirspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Antrenman Sahası'nda, yardımcı antrenör Zafer Hızarcı yönetiminde sürdürdü. İdmana ısınma hareketleriyle başlayan futbolcular, daha sonra koşu ve dar alanda pas çalışması yaptı. 

Antrenmana, milli takımda bulunan Nijeryalı Okechukwu Godson Azubuike katılmazken, hafif sakatlığı bulunan Kemal Cingirt ise takımdan ayrı çalıştı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı