Yeni Malatyaspor'da gözler Beşiktaş maçına çevrildi

Yeni Malatyaspor'da gözler Beşiktaş maçına çevrildi

- Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Bulut:- "Beşiktaş karşılaşmasında en az bir puan alma hedefimiz var"


MALATYA (AA) - Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Beşiktaş maçında en az bir puan hedeflediklerini belirtti.

Bulut, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'ndeki antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasında yapılan hatalar sonucu gole engel olamadıklarını ve kaçan galibiyete üzüldüklerini söyledi.

Ligin çekişmeli geçtiğini ve alt sıradaki takımlarla aralarındaki puan farkını koruduklarını aktaran Bulut, şunları kaydetti:

"Üç maçlık bir kredimiz var, onu koruduk. Bu demek değil, biz bırakacağız rakipler bize yaklaşsın. Beşiktaş karşısına bir puan için çıkacağız. Gol yemediğin sürece 1 puan alıyorsun. Beşiktaş şampiyon olabilecek takımlardan birisi. Onlar kazanmak isteyecek, baskılı oynayacak, biz de ona göre çalışmamızı yapacağız. Beşiktaş karşılaşmasında en az bir puan alma hedefimiz var."

Bir gazetecinin, Aytaç Kara'nın birkaç karşılaşmada oyundan çıkarken gösterdiği tepkiyi sorması üzerine Bulut, kendisinin bu futbolcuyla bir sorununun olmadığını belirtti.

Kara'nın sorunu varsa ona sorulması gerektiğini ifade eden Bulut, "Bir sorunu varsa kendisinin çözmesi lazım, benim hiçbir futbolcuyla sorunum yok. Ben futbolculardan beklediğim performansı göstermelerini isterim. Aytaç, zaman zaman iyi performans gösteriyor, zaman zaman da çok hata yapıyor. Bizim saha üzerinde disiplinimiz var, bazen o disiplinden uzak oluyor. En büyük dezavantajı o." şeklinde konuştu.

Futbolcular antrenmanda ısınma hareketlerinin ardından kısa pas ve taktik çalıştı.

Hafif sakatlığı bulunan Okechukwu Azubuike ve Michael Pereira antrenmana katılmadı.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :