Yeni Malatyaspor zirveyi sevdi

Yeni Malatyaspor zirveyi sevdi

- Sarı-siyahlı futbolcu Eren Tozlu:"Elazığspor maçını kazanıp liderliğimizi sürdürmek istiyoruz"


MALATYA (AA) - TFF 1. Lig'in lideri Yeni Malatyaspor'un forvet oyuncusu Eren Tozlu, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Elazığspor maçını kazanıp, unvanlarını sürdürmek istediklerini söyledi.

Eren Tozlu, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçında deplasmanda oynadıkları 24 Erzincanspor karşısında iyi mücadele ettiklerini ancak konsantre eksikliği nedeniyle kalelerinde gördükleri 2 golle kupadan elendiklerini belirtti.

Karşılaşmaya iyi başladıklarını ve öne geçtiklerini ancak gerisini getiremediklerini belirten Eren Tozlu, "Zor maç olacağını biliyorduk ona göre konsantre olduk. Rakibimiz kupada oynadığı ilk maçta Süper Lig takımı Adanaspor'u eledi. Ciddi bir oyun oynadığımızı düşünüyorum. Pozisyonlar da yakaladık ama konsantre eksikliğinden 5 dakikada 2 gol yedik ve kupadan elendik." ifadelerini kullandı.

Kupada gruplara kalamadıkları için üzgün olduklarını dile getiren Eren, bu maçı unutarak lige odaklandıklarını kaydetti.

Takımda iyi bir hava olduğunu vurgulayan Eren Tozlu, "Oynamayan oyuncular için kupa maçları ilerleyen haftalarda iyi olacaktı ama nasip olmadı. Kupa maçı bizim için geride kaldı. Önümüzde Elazığspor deplasmanı var. Zorlu bir derbi olacak. Elazığspor maçını kazanıp liderliğimizi sürdürmek istiyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :