Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ravcı:

Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ravcı:

"Eskişehirspor deplasmanına kazanmak için gideceğiz"


MALATYA (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'un sportif direktörü Ali Ravcı, Eskişehirspor deplasmanına kazanmak için gideceklerini söyledi.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde gazetecilere açıklamada bulunan Ravcı, milli maç dolayısıyla lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirdiklerini belirtti.

Ravcı, haftalar ilerledikçe sakatlıklar ve kart cezalılarının arttığını ifade ederek, bunların futbolun doğasında olduğunu dile getirdi.

Futbolcu Sedat Ağçay ve Micheal Pereira'nın kart cezalısı olduklarını anımsatan Ravcı, "İyi oyuncularımız Eskişehirspor karşılaşmasında forma giyemeyecek. Bizim için biraz sıkıntı gibi görünse de ben açıkçası o gözle görmüyorum. Çünkü takım içerisinde bulunan bütün oyuncularımız bizim için değerli. Biz hepsini aynı kalite ve değerde görüyoruz. Umut ediyorum ki o arkadaşlarımızın yerine oynayacak diğer kardeşlerimiz de sonuna kadar mücadelelerini sürdürecekler ve ellerinden geleni yapacaklardır." diye konuştu.

Takımları için her maçın önemli olduğunu kaydeden Ravcı, "Eskişehirspor karşılaşmasına da diğer maçlarda olduğu gibi aynı ciddiyetle hazırlanıyoruz. Rakibimizin kadro ya da isim olarak güçlü olması bizi hiç ilgilendirmiyor. Biz kendimize ve ne yapabileceğimize bakıyoruz. Bu hafta deplasmanda oynayacağımız maça en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Eskişehirspor deplasmanına kazanmak için gideceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :